Κι όμως ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ακόμη νίκη σε 5 ματς στο Αλφαμέγα!

Κι όμως ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ακόμη νίκη σε 5 ματς στο Αλφαμέγα!

Μανώλης Μακρόπουλος
ΑΠΟΕΛ
Το 2024 ξεκινάει για τον ΑΠΟΕΛ από μια έδρα στην οποία δεν έχει «γευτεί» τη χαρά της νίκης στις πέντε επισκέψεις του σε αυτή.

Το πρωτάθλημα Cyta επιστρέφει στη δράση αύριο Τρίτη 2 Ιανουαρίου, και η πρώτη σέντρα για το 2024 θα γίνει στο στάδιο Αλφαμέγα, ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και τον ΑΠΟΕΛ (17:00).

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας πηγαίνει σε ένα γήπεδο όπου η παράδοση είναι ξεκάθαρα εναντίον του, καθώς από την 25η Νοεμβρίου του 2022, όταν και εγκαινιάστηκε το συγκεκριμένο στάδιο στο Κολοσσί, μέχρι και σήμερα, δεν έχει κατορθώσει να φύγει με τη νίκη!

Συνολικά, σε πέντε αναμετρήσεις στο Αλφαμέγα, ο ΑΠΟΕΛ έχει απολογισμό τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες.

Η πρώτη επίσκεψη έγινε στις 8 Ιανουαρίου του 2023, όπου η ΑΕ Λεμεσού επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μακρή (55'). Έπειτα, ακολούθησε νέα ήττα, αυτή τη φορά κόντρα στον Απόλλωνα στις 21 Μαϊου, με 3-2.

Στη συνέχεια ήρθαν οι δυο ισοπαλίες με τον πρωταθλητή Άρη Λεμεσού (1-1 και 0-0), ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, αυτό της 25ης Νοεμβρίου 2023, ο Σιμάνσκι ήταν εκείνος που έκρινε τον αγώνα υπέρ των πρωταθλητών (1-0).

Στον ΑΠΟΕΛ λοιπόν πέραν του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, καθώς θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σκέφτονται και το... ψυχολογικό της υπόθεσης, καθώς η πρώτη νίκη στο νεόδμητο στάδιο θα φέρει «άλλον αέρα» στους «γαλαζοκίτρινους» ενόψει των επόμενων επισκέψεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα