Απέρριψε πρόταση για Ουαγκέ η Ανόρθωση,τόσα ζητάει για την παραχώρησή του

Απέρριψε πρόταση για Ουαγκέ η Ανόρθωση,τόσα ζητάει για την παραχώρησή του

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
ΟΥΑΓΚΕ
Χωρίς καν να το σκεφτεί, η Ανόρθωση απέρριψε πρόταση που έφτασε στα χέρια της για την παραχώρηση του Μούσα Ουαγκέ.

Πρόταση από ομάδα του εξωτερικού έφθασε στα γραφεία της Ανόρθωσης για τον Μούσα Ουαγκέ, όμως η διοίκηση της εταιρείας την απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη μιας και θεωρεί ότι η αξία του ποδοσφαιριστή είναι πολύ μεγαλύτερη από την πρόταση που έγινε.

Η Ανόρθωση έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Ουαγκέ, το οποίο λήγει το 2026, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ. Για να μπορέσει να μπει σε οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις θα πρέπει να ικανοποιηθούν τα δικά της «θέλω» τα οποία ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Αν φθάσει μία πρόταση λίγο πάνω από αυτό το ποσό, τότε θα γίνουν σοβαρές σκέψεις, αλλά για την ώρα πρόθεση πώλησης του Ουαγκέ κάτω από την αξία του δεν θα γίνει.

Άλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ομάδα της Αμμοχώστου και το δηλώνει και στο στενό του περιβάλλον, ενώ και στην Ανόρθωση τον θεωρούν εξαιρετικά κομβικό παίκτη για την πορεία της ομάδας.

Στα αγωνιστικά δύσκολα θα προλάβει το ματς με την Καρμιώτισσα ο Κάργας, ενώ ο Ιωάννου μάλλον θα είναι αποστολή. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Τσίκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα