Πάφος-ΑΠΟΕΛ 0-1: Πήρε το ''διπλό'' στην Πάφο και παρέμεινε πρώτος

ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει τους 3 πόντους στο ντέρμπι με την Πάφο στο ''Στέλιος Κυριακίδης'' με 0-1 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta και παραμένει στην κορυφή της Βαθμολογίας.

Στο πρώτο τέταρτο η ομάδα του ΑΠΟΕΛ μπήκε πιο δυνατά προσπαθώντας να απειλήσει με σέντρες από τα πλάγια χωρίς να είναι όμως ουσιαστικός. Η Πάφος έβγαλε αντίδραση χωρίς όμως να καταφέρει να μετουσιώσει τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε σε γκολ. Το παιχνίδι ήταν πολύ μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 54' με μια κεφαλιά του Τσεμπάκ από εκτέλεση κόρνερ του Βιτάλ. Ο Ίβουσιτς έκανε λανθασμένη έξοδο κάνοντας πιο εύκολο το έργο του Μαροκινού μπάκ των ''γαλαζοκιτρίνων''. Είναι το τρίτο γκολ για τον Τσεμπάκ στο φετινό πρωτάθημα.

Μία φοβερή ενέργεια του Ντάλτσιο στο 60' κατέληξε στο δοκάρι, μετά από έναν ''κεραυνό'' εκτός περιοχής και στέρησε το δικαίωμα για τον ΑΠΟΕΛ να κάνει το 2-0.

Η Πάφος παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να σκοράρει και παρέμεινε στο μηδέν.

Ο ΑΠΟΕΛ με αυτή την νίκη παραμένει στην πρώτη θέση με 35 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Πάφου έμεινε στους 29. Η ομάδα της Λευκωσίας παίρνει σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα και ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι ''αιωνίων'' κόντρα στην Ομόνοια το Σάββατο 23/12 στο στάδιο ΓΣΠ.

Πάφος: Ίβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Μπρούνο (66' Αμπντουσαλάμοφ), Ζάιρο, Μπότσκαϊ, Ικόκο (78' Δημητρίου), Βαλακάρι (66' Πελάτζιο), Ναμ, Ντράγκομιρ, Πέπε (66' Τουμάσι).

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ζέφτε (57' Ντβάλι), Βιγιαφάνιες (87' Σαρφό), Κβιλιτάια (69' Τομανέ), Τσεπάκ, Σούσιτς, Ντάλσιο, Μαρκίνιος (69' Δώνης), Κοσταντίνοφ, Ντογκαλά

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα