Πρωτάθλημα Cyta: Οι κυπριακές ομάδες «γίνονται ένα» για καλό σκοπό (vid)

Newsroom
πασπ111
Οι 14 ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος ενώνουν τι φωνές τους και στηρίζουν έμπρακτα προγράμματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στον κόσμο τους οι ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκύπριο πρωτάθλημα.

Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών και οι 14 ομάδες της Α' Κατηγορίας υποστηρίζουν το πρόγραμμα «νερό και χΡώμα», που έχει ως σκοπό την ενίσχυση των δράσεων για παιδία με ειδικές ανάγκες.

Παίκτες από όλες τις ομάδες συμμετείχαν στις δράσεις αυτής της πρωτοβουλίας, ζωγραφίζοντας και χαρίζοντας δικές τους εμφανίσεις οι οποίες στη συνέχεια θα δημοπρατηθούν.

Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν φανέλες των αγαπημένων τους ποδοσφαιριστών από τις 11 έως τις 25 Δεκεμβρίου και τα έσοδα θα διατεθούν σε ιδρύματα όπως «Το Άλμα», τα «Μοναδικά Χαμόγελα» και το Ίδρυμα «Κιβωτός».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο ΠΑΣΠ για τις δράσεις και τον σκοπό του προγράμματος:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα