ΑΕΚ Λάρνακας: Η απουσία Γκαρσία δημιουργεί πρόβλημα στον Σιμόν

ΑΕΚ Λάρνακας: Η απουσία Γκαρσία δημιουργεί πρόβλημα στον Σιμόν

Πάνος Λάρκος
simon1111
Όπως και να το κάνουμε η απουσία του Τόμοβιτς, από την στιγμή που υπάρχουν πίσω στην άμυνα οι Μιλίσεβιτς και Ρομπέρζ (θα παίξει αν και δεν είναι 100% έτοιμος) δεν αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα για τον Σιμόν, όσο η απουσία του Άνχελ Γκαρσία.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ τη δεδομένη στιγμή είναι αναντικατάστατος στην ΑΕΚ. Από την στιγμή που απουσιάζει εδώ και καιρό και ο Νικόλας Εγγλέζου, όποτε απουσιάζει ο Γκαρσία δημιουργείται θέμα στην ΑΕΚ και αυτό δείχνει ότι το καλοκαίρι ο Ρόκα θα έπρεπε να είχε αποκτήσει και ένα αριστερό μπακ.

Όπως και να έχει το κενό του Γκαρσία πιθανόν να καλυφθεί από τον Φακούντο Σάντζεθ ή τον Γκαγλιόλο. Ο τελευταίος έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος από τις 7 Οκτωβρίου, δηλαδή εδώ και ένα δίδυμο.

Έτσι με τα δεδομένα που υπάρχουν το πιο πιθανό είναι να δούμε τετράδα στην άμυνα. Ο Πίριτς κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Ντιονκού, αριστερό ο Σάντζεθ και κεντρικοί αμυντικοί οι Μιλίσεβιτς και Ρομπέρζ, αν και υπάρχει το σενάριο με τριάδα και να παίξει τρίτο στόπερ ο Γκαγλιόλο.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Πέρε Πονς και Γκουστάβο Λέδες και ο Ντίμερς σε επιτελικό ρόλο. Δεξιά της επίθεσης θα κινείται ο Φαράζ ο οποίος είχε και αυτός κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της βδομάδας, αριστερά Τόνγκια ή Γκιούρτσο και στην κορυφή ο Φραν Σολ.

@Photo credits: Associated Press, SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα