Περού: Βουντού από σαμάνους εναντίον του Μέσι λίγο πριν το ματς με την Αργεντινή! (vid)

messi

bet365

Περουβιανοί Σαμάνοι προσπαθούν να... επηρεάσουν τον Μέσι και την παρέα του με βουντού, πριν την αναμέτρηση του Περού με την Αργεντινή.

Σαμάνοι από το Περού προσπαθούν να... επηρεάσουν τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του με βουντού, πριν την αναμέτρηση της εθνικής τους ομάδας με την Αργεντινή, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Ό,τι περνάει από το χέρι τους κάνουν οι Περουβιανοί για να σταματήσουν τα αστέρια των παγκόσμιων πρωταθλητών πριν το παιχνίδια της εθνικής τους ομάδα για τα προκριματικά του Mundial. Στο πλαίσιο αυτό «επιστρατεύτηκαν» μέχρι και... Σαμάνοι, οι οποίοι έστησαν ολόκληρη τελετή με τον pulga να είναι στο επίκεντρο.

Κοντά στο Εθνικό Στάδιο στη Λίμα, οι ομάδες Σαμάνων συναντήθηκαν με δύο διαφορετικές απόψεις. Από τη μία πλευρά, αυτοί που υποστηρίζουν την Αλμπιρόχα και ζητούν από την Αλμπισελέστε να τους δώσει το πολύτιμο τρίποντο και από την άλλη, βρέθηκαν όσοι ήθελαν να αντικρούσουν αυτό το αίτημα, γιατί πιστεύουν ότι πρέπει να παίξουν στα «ίσα» και να μαγέψουν την παγκόσμια πρωταθλήτρια.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα