Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν υπάρχει Μουντιάλ χωρίς Πορτογαλία, όπου κι αν παίζω είμαι το φαβορί»

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν υπάρχει Μουντιάλ χωρίς Πορτογαλία, όπου κι αν παίζω είμαι το φαβορί»

bet365

Με περίσσεια σιγουριάς και αυτοπεποίθησης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε το σύνθημα της νίκης για την Πορτογαλία ενόψει του τελικού πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η εθνική Πορτογαλίας έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Μουντιάλ μέσω των μπαράζ. Κι αφού απέκλεισε την Τουρκία, ετοιμάζεται να κάνει το δύο στα δύο και να μην πέσει στην «παγίδα» της Βόρειας Μακεδονίας, σενάριο που θα σημάνει το πρώτο Μουντιάλ χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από 20 χρόνια.

Ο ίδιος ο CR7, όμως, δεν σκέφτεται ούτε στο ελάχιστο το ενδεχόμενο αποτυχίας. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού στο «Ντραγκάο», ο ρέκορντμαν τερμάτων στην ιστορία του διεθνούς ποδοσφαίρου δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα του θα προκριθεί και αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί, όπως κάνει πάντα στην καριέρα του ανεξαρτήτως αντιπάλου ή έδρας:

«Δεν υπάρχει Μουντιάλ χωρίς την Πορτογαλία, αυτό είναι σίγουρο. Εδώ δεν υπάρχουν μονάδες, εδώ είμαστε μια ομάδα, όλοι μαζί.

Παίζουμε έναν τελικό και είμαστε έτοιμοι. Φαβορί; Δεν δίνω πολλή σημασία σε αυτό, πάντα θεωρώ τον εαυτό μου φαβορί όπου κι αν παίζω, εντός ή εκτός έδρας. Γνωρίζουμε ήδη ότι αν νικήσουμε προκρινόμαστε στο Μουντιάλ, αν χάσουμε μένουμε εκτός. Έχουμε ευθύνη απέναντι στον κόσμο και τους εαυτούς μας να ανταποκριθούμε και να νικήσουμε.

Η Βόρεια Μακεδονία έκανε την έκπληξη, όπως σε πολλά παιχνίδια φέτος, αλλά αυτή τη φορά πιστεύω δεν θα μας αιφνιδιάσει, η Πορτογαλία θα είναι καλύτερη και θα προκριθούμε στο Μουντιάλ
»

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα