Λούκας Μπογέ: Στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ

Λούκας Μπογέ: Στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ

bet365

Στην προεπιλογή του Λιονέλ Σκαλόνι για τα ερχόμενα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Αργεντινής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ συγκαταλέγεται ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Έλτσε, Λούκας Μπογέ.

Ο Λούκας Μπογέ πραγματοποιεί την πιο μεστή και ώριμη σεζόν της καριέρας του αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Έλτσε στη La Liga. O 26χρονος επιθετικός μετράει 20 συμμετοχές στo τρέχον πρωτάθλημα της Ισπανίας, έχοντας απολογισμό επτά γκολ και τρεις ασίστ σε αθροιστικά 1.491 αγωνιστικά λεπτά και τον περασμένο Γενάρη βρέθηκε στη λίστα της Μπαρτσελόνα, της Ατλέτικο και της Σεβίλλης.

Ο «El tanque» με τις εμφανίσεις του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του oμοσπονδιακού τεχνικού, Λιονέλ Σκαλόνι. ο οποίος τον έχει συμπεριλάβει στην προεπιλογή για τους αγώνες με Βενεζουέλα και Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. H «Αλμπισελέστε» έχει ήδη προκριθεί και μαθηματικά στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Θυμίζουμε πως ο Λούκας Μπογέ τη σεζόν 2018/19 είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ΑΕΚ ως δανεικός από την Τορίνο, φόρεσε τα κιτρινόμαυρα 36 φορές, σκόραρε έξι γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Mετά την «Ένωση» ακολούθησε ο δανεισμός του στη Ρέντινγκ της Championship και εν τέλει βρήκε την «Ιθάκη» του στην Έλτσε, η οποία πρώτα τον δανείστηκε και στη συνέχεια τον αγόρασε από την Τορίνο.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα