Ντι Μαρία: Οι έμποροι ναρκωτικών που τον απειλούν καθορίζουν το μέλλον του

Newsroom
di_maria

bet365

Ο ποδοσφαιριστής, που ζει κόλαση με την οικογένειά του, σκέφτεται πλέον το MLS ή τη Σαουδική Αραβία και όχι την επιστροφή στην πατρίδα του, σύμφωνα με την «A Bola» εξαιτίας των απειλών!

Ο Άνχελ Ντι Μαρία, βιώνει μια περίπλοκη κατάσταση λόγω απειλών από διάφορους εμπόρους ναρκωτικών προς τον ίδιο και την οικογένειά του. Πριν από λίγες ημέρες, η οικογένεια του άλλοτε αστέρα της Ρεάλ έλαβε ένα απειλητικό μήνυμα στο σπίτι που του ανήκει κοντά στο Ροζάριο, τη γενέτειρά του.«Πείτε στον γιο σας τον Άνχελ, να μην επιστρέψει στο Ροσάριο γιατί θα σκοτώσουμε ένα μέλος της οικογένειας. Ούτε καν ο Πουγιάρο δεν πρόκειται να σας σώσει. Δεν αφήνουμε σημειώματα σε χαρτί. Αφήνουμε πίσω μας σφαίρες και νεκρούς ανθρώπους», έγραφε το κείμενο.

Ευτυχώς, οι Αρχές συνέλαβαν τους υπεύθυνους για τις απειλές. Όμως, η κατάσταση που βιώνει ο παίκτης, σύμφωνα με την A Bola, έχει αλλάξει την απόφαση για το μέλλον του!

Αρχικά σχεδίαζε να επιστρέψει στην Αργεντινή, αλλά το σχέδιο άλλαξε. «Η απόφαση του Ντι Μαρία να μην επιστρέψει έχει ληφθεί», αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα.

Όπως εξηγεί το εν λόγω μέσο, ο ποδοσφαιριστής θα εξετάσει άλλες επιλογές, όπως να το MLS ή τη Σαουδική Αραβία. Ο συμπατριώτης του Λέο Μέσι είχε επίσης δεχτεί απειλές στο παρελθόν. Το μέλλον του Ντι Μαρία παραμένει στον αέρα, αν και οι έμποροι ναρκωτικών φαίνεται να το έχουν ξεκαθαρίσει γι' αυτόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα