ΕΠΟ: Πώς οδηγήθηκαμε στο αντίο του Φαν'τ Σχιπ

ΕΠΟ: Πώς οδηγήθηκαμε στο αντίο του Φαν'τ Σχιπ

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Πώς οδηγήθηκαμε στο αντίο του Φαν'τ Σχιπ

bet365

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ αιφνιδίασε την ΕΠΟ με το ποστάρισμά του για το «αντίο», αλλά όπως προκύπτει είχε ενημερώσει στελέχη της Εθνικής ότι θα σταματούσε.

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ πήρε την απόφαση να μη συνεχίσει στην Εθνική Ελλάδας και αποχωρεί μετά και το φινάλε των προκριματικών του Μουντιάλ. Σε post που έκανε στο instagram, ο Ολλανδός ανέφερε μεταξύ άλλων πως «άργησε να πάρει την απόφαση η Ομοσπονδία και εγώ επέλεξα να κοιτάξω πλέον μπροστά. Εξάλλου, στο φινάλε, δεν είχαμε κοινή συνισταμένη... Πιστεύω στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως πρέπει να πάρουν ευκαιρίες οι Έλληνες ποδοσφαιριστές και να εξελιχθούν».

Στελέχη της ΕΠΟ εμφανίζονται ενοχλημένοι με τον Ολλανδό προπονητή, σχετικά με τον τρόπο που λειτούργησε. Υποστηρίζουν ότι κανείς δεν τον απέλυσε, ότι το συμβόλαιό του ήταν έτσι κι αλλιώς σε ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο και ότι θα έπρεπε να περιμένει. Ότι οι συζητήσεις ήταν σε εξέλιξη και πως θα έπρεπε να περιμένει να δει τι κατάληξη θα υπάρξει.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην ΕΠΟ, ο Φαν'τ Σχιπ είχε ενημερώσει τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Κωνσταντινίδη για την απόφασή του πως θα σταματήσει, αλλά δεν γνώριζαν πως θα επικοινωνούσε με αυτόν τον τρόπο το «αντίο» του.

Σε κάθε περίπτωση, στην ΕΠΟ δεν δείχνουν να βιάζονται για τον επόμενο προπονητή, την ίδια ώρα που ο Φαν'τ Σχιπ είχε δηλώσει πως θα του άρεσε η ιδέα να μείνει στην Ελλάδα, σε άλλο πάγκο...

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα