Ολλανδία - Νορβηγία: Εποχές lockdown με... λουκέτο στο «Ντε Κάιπ»

Ολλανδία - Νορβηγία: Εποχές lockdown με... λουκέτο στο «Ντε Κάιπ»

bet365

Η ολλανδική κυβέρνηση επέβαλε «λουκέτο» σε όλα τα γήπεδα για τρεις εβδομάδες λόγω κορονοϊού κι έτσι το κρίσιμο ματς της Ολλανδίας κόντρα στη Νορβηγία ξεκίνησε δίχως κόσμο, παραπέμποντας σε εποχές καραντίνας.

Το πρώτο... πισωγύρισμα στο καθεστώς των γεμάτων γηπέδων λόγω κορονοϊού έκανε και τυπικά η Ολλανδία. Το κρίσιμο ματς πρόκρισης των Οράνιε κόντρα στη Νορβηγία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του «λουκέτου» τριών εβδομάδων που επέβαλε η κυβέρνηση της χώρας μετά το ρεκόρ κρουσμάτων την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου.

Μετά την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της συντριπτικής πλειονότητας των ευρωπαϊκών κρατών, το ολλανδικό ποδόσφαιρο πραγματοποίησε πρώτο μία μίνι... αναστροφή, επαναφέροντας σκηνικά της περασμένης σεζόν όταν και οι αγώνες διεξάγονταν χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Η απόφαση της ολλανδικής κυβέρνησης ασφαλώς προκάλεσε αντιδράσεις στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία και την Eredivisie. Αρκετοί ήταν οι σύλλογοι που ζήτησαν να αναβληθούν οι εντός έδρας αγώνες τους για νέα ημερομηνία μετά το πέρας των τριών εβδομάδων, ωστόσο, τα αιτήματα έπεσαν στο κενό από τις Αρχές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα