Μασούρας: «Λέμε ότι είμαστε καλύτεροι, ας το δείξουμε» (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Μασούρας: «Λέμε ότι είμαστε καλύτεροι, ας το δείξουμε» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας εξέφρασε τον προβληματισμό του μετά το 1-1 της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Κόσοβο.

Ο σκόρερ της Εθνικής στο 1-1 εναντίον του Κοσόβου, Γιώργος Μασούρας, ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα:

«Προφανώς δεν είναι αυτό που θέλαμε. Κατά διαστήματα την αξίζαμε τη νίκη περισσότερο από το Κόσοβο, αλλά δεν αντιμετωπίσαμε σωστά μια ομάδα που ξέραμε ότι περιμένει μία στιγμή στο παιχνίδι.

Το θέμα της αυτοσυγκέντρωσης είναι μεγάλο προσόν για μία ομάδα. Είδαμε ότι η Σουηδία είχε αυτοσυγκέντρωση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Εμείς ας πούμε σήμερα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι και χάσαμε ευκαιρίες που εντός εισαγωγικών δεν χάνονται. Αφήσαμε χώρους, δεν είχαμε συγκέντρωση και ένα ακόμη έργο.

Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα δεν μπορεί ένας προπονητής ή ένας συμπαίκτης να μου πει να κάνω ένα βήμα πιο μπροστά για να δεχτώ μια πολύ ωραία σέντρα του Τσιμίκα για να σκοράρω. Ούτε να πει στον παίκτη να είναι συγκεντρωμένος τη στιγμή που θα γίνει η σέντρα. Είμαστε επαγγελματίες, όλοι αγωνιζόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο και είμαστε εδώ για να τα διορθώσουμε.

Εμείς έχουμε το μαχαίρι και το καρπούζι. Έχουμε κάνει το δύσκολο, έχουμε συγκεντρωθεί σαν ομάδα, έχει γίνει ένα γκρουπ, νομίζω αυτό ήταν το δύσκολο κομμάτι. Ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες του για να προχωρήσουμε και να περάσουμε στο Euro. Μένουμε με μια πικρία. Λέμε ότι είμαστε καλύτεροι. Ας το δείξουμε. Απομένει ένα μικρό κλικ και θα πάμε σε καλύτερες μέρες».

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα