Εθνική: Τα φαβορί για την 11άδα με τη Γεωργία

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Τα φαβορί για την 11άδα με τη Γεωργία

bet365

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ σχεδιάζει την 11άδα του για το Γεωργία - Ελλάδα με τριάδα στην άμυνά του, όπως είχε παίξει δηλαδή και με τη Σουηδία.

Έχετε ήδη διαβάσει για τις δοκιμές του Ολλανδού τεχνικού αλλά και τα επικρατέστερα πρόσωπα για το Γεωργία - Ελλάδα (Σάββατο, 19.00, COSMOTE SPORTS TV και OPEN). Ο σχηματισμός σε 3-5-2 ή 3-4-1-2 δεν δείχνει πως θα αλλάξει.

Σε αυτή τη φάση υπάρχουν φαβορί για τους 11 του Τζον Φαν'τ Σχιπ σε αυτό το ματς, όπου η Εθνική μας θέλει πάση θυσία τη νίκη. Εφόσον ο Τζαβέλλας δείχνει ΟΚ το επικρατέστερο σχήμα θα είναι το εξής: Βλαχοδήμος - Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας - Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης και Μπακασέτας - Παυλίδης και ένας εκ των Μασούρα / Δουβίκα. Ουσιαστικά ο εξτρέμ του Ολυμπιακού κοντράρει τον Δουβίκα για μία θέση στο αρχικό σχήμα ενώ πιθανότητες για την 11άδα έχουν και οι Γιαννούλης και Πέλκας (και είχε και ο Σταφυλίδης).

Στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση των διεθνών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που έχουν επιλεγεί από τον Φαν'τ Σχιπ, όπως ανέφερε η ενημέρωση της Εθνικής μας ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή της Εθνικής μεταβαίνει στο Μπατούμι σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και ώρα 11:00, καθώς επίσης πως η προπόνηση στο Batumi Arena είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 τοπική (18:00 Ελλάδας). Επίσης 45 λεπτά νωρίτερα θα γίνει η συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας.


@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα