Εθνική Eλλάδας: Η πρώτη εκτίμηση για την ενδεκάδα εναντίον της Γεωργίας

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Eλλάδας: Η πρώτη εκτίμηση για την ενδεκάδα εναντίον της Γεωργίας

bet365

Ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής μας εξακολουθεί να προσανατολίζεται στο 3-5-2 για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τη Γεωργία.

Σε αυτή τη φάση ο σχηματισμός με 3 πίσω παραμένει σε πρώτο πλάνο για την Εθνική μας ομάδα. Μία εκτίμηση για την 11άδα με βάση και τα όσα δοκιμάζει ο Φαν'τ Σχιπ αυτό το διήμερο είναι με Βλαχοδήμο στο τέρμα και άμυνα σε τριάδα με Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και είτε τον Τζαβέλλα είτε τον Σταφυλίδη. Εάν ο Τζαβέλλας είναι στο 100% τότε θα χριστεί αυτός βασικός.

Στα δύο άκρα φαβορί να ξεκινήσουν ως μπακ - χαφ είναι οι Τσιμίκας (είναι πάντως ανοιχτό ακόμα για τον μπακ της Λίβερπουλ) και Ανδρούτσος και στο κέντρο οι Μπουχαλάκης, Σιώπης και Μπακασέτας. Μπροστά το προβάδισμα έχουν οι Παυλίδης και Δουβίκας. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Πέλκας - Γιαννούλης και λογικά και ο Μασούρας. Άρα το επικρατέστερο σχήμα δείχνει το εξής: Βλαχοδήμος - Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας ή Σταφυλίδης - Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης και Μπακασέτας - Παυλίδης και Δουβίκας (εάν δεν είναι ΟΚ ο Δουβίκας θα επιλεγεί άλλος επιθετικός).

Η Ελλάδα είχε παίξει με 3-5-2 (ή 3-4-1-2) και με τη Σουηδία στη μεγάλη της νίκη με 2-1. Με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ, τον Χατζηδιάκο δεξιό στόπερ, τον Τζαβέλλα αριστερό και τον Μαυροπάνο στη μέση. Δεξιός μπακ χαφ ήταν ο Ανδρούτσος, αριστερός ο Τσιμίκας, Ζέκα και Μπουχαλάκης ήταν οι κεντρικοί χαφ και λίγο πιο μπροστά τους ο Μπακασέτας. Παυλίδης και Δουβίκας συνέθεσαν το δίδυμο στη γραμμή κρούσης.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα