Με τριάδα στα στόπερ και Δουβίκα-Παυλίδη η Εθνική (pic)

Με τριάδα στα στόπερ και Δουβίκα-Παυλίδη η Εθνική (pic)

Newsroom
Με τριάδα στα στόπερ και Δουβίκα-Παυλίδη η Εθνική (pic)

bet365

Ο Φαν' Τ Σχιπ θα διατηρήσει τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς κόντρα στη Σουηδία. Οι Χατζηδιάκος, Ζέκα θα ξεκινήσουν αντί των Γιαννούλη, Σιώπη αντίστοιχα, σε σχέση με τους 11 του Κοσόβου.

Με δύο αλλαγές σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν στο Κόσοβο, θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα η Εθνική μας τη Σουηδία. Ο Τζον Φαν' Τ Σχιπ διατήρησε την τριάδα στα στόπερ όμως ο Χατζιδιάκος πήρε φανέλα βασικού αντί του Γιαννούλη, ενώ στον άξονα θα δούμε τον Ζέκα στη θέση του Σιώπη.

Στο διάγραμμα της UEFA η διάταξη είναι 3-4-3, όμως προφανώς παραμένει 3-5-2, με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο, Τζαβέλλα κεντρικούς αμυντικούς, τον Ανδρούτσο δεξιό μπακ-χαφ, τον Τσιμίκα αριστερό, τους Ζέκα, Μπουχαλάκη, Μπακασέτα στον άξονα και τους Παυλίδη, Δουβίκα στα φορ.

Βέβαια όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγη ώρα (21:45) στο γήπεδο.

...
Ο τεχνικός της Σουηδίας, Γιάν Αντερσον παρατάσσει σχηματισμό 4-4-2. Ο Όλσεν είναι κάτω από τα δοκάρια, Λίντελεφ και Χελάντερ οι δύο στόπερ και στα άκρα της άμυνας ο Αουγκούστινσον αριστερά και ο Γιόχανσον δεξιά. Σβάνμπεργκ και Όλσον οι δύο κεντρικοί χαφ, Φόρσμπεργκ αριστερά, Κλάεσον δεξιά και ο Ισάκ με τον Κουλουσέφσκι στην επίθεση.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα