Εθνική: Δεν έδειξε 11άδα για τη Σουηδία ο Φαν'τ Σχιπ, αμφίβολος ο Γιαννούλης

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Δεν έδειξε 11άδα για τη Σουηδία ο Φαν'τ Σχιπ, αμφίβολος ο Γιαννούλης

bet365

Ο Ολλανδός προπονητής δεν έκανε ουσιαστικές δοκιμές 11άδας για το Ελλάδα - Σουηδία ενώ ο Γιαννούλης έχει έναν μυϊκό σπασμό.

Για την 11άδα της Εθνικής με τη Σουηδία υπάρχει μία εκτίμηση ότι ο Φαν'τ Σχιπ θα αλλάξει σχήμα σε σχέση με το 3-5-2 και ορισμένα πρόσωπα με παίκτες όπως ο Ζέκα να διεκδικούν θέση βασικού (ή ακόμα και ο Τζόλης). Ωστόσο ο Ολλανδός 11άδα δεν έδειξε στην τελευταία προπόνηση και χωρίς ουσιαστικές δοκιμές ασφαλή συμπεράσματα δεν υπάρχουν.

Άλλωστε όλο το βάρος έχει πέσει στην επόμενη ημέρα για τον πάγκο της Ελλάδας και ειδικά δε εάν το αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο και το σκορ με τη Σουηδία είναι άσχημα. Στο αγωνιστικό σκέλος κατά τα άλλα ο Γιαννούλης έχει ένα πρόβλημα στον αυχένα (μυϊκό σπασμό) και είναι αμφίβολος για το Ελλάδα - Σουηδία (21.45, Τετάρτη, COSMOTE SPORTS TV 1 και OPEN).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα