Μαρτίνες: «Περιμέναμε στ' αποδυτήρια δίχως ενημέρωση, φύγαμε παρά την άρνηση της Premier»

Κώστας Ζάλιαρης
Μαρτίνες: «Περιμέναμε στ' αποδυτήρια δίχως ενημέρωση, φύγαμε παρά την άρνηση της Premier»

bet365

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες εξηγεί τι συνέβη με την επεισοδιακή διακοπή του αγώνα της Αργεντινής με την Βραζιλία, την πλήρη άγνοια για τον λόγο που έπρεπε να σταματήσει το ματς και την ανυπακοή των τεσσάρων «Άγγλων» στην Premier League!

Ο πορτιέρε της Άστον Βίλα και της εθνικής ομάδας της Αργεντινής ήταν ένας από τους τέσσερις για τους οποίους οι υγειονομικές Αρχές της Βραζιλίας θέλησαν να σταματήσουν το παιχνίδι της Κυριακής στο Σάο Πάουλο και η Αστυνομία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να τους συλλάβει.

Στα όσα πρωτόγνωρα σημειώθηκαν, η αιτία ήταν η μη τήρηση της καραντίνας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν ταξιδέψει από την Βρετανία, αν και ουδείς είχε ασχοληθεί μαζί τους τις ημέρες πριν από το ματς με την «σελεσάο».

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μιλώντας στο TyC Sports της πατρίδας του, ξεκαθάρισε: «Πήγαμε στ' αποδυτήρια και δεν ξέραμε τι συμβαίνει. Πιστεύαμε ότι μετά από κανά μισάωρο θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο γήπεδο, αλλά είχαν περάσει 40 λεπτά και κανείς δεν μας είχε πει τι να κάνουμε και γιατί είχαμε σταματήσει.

Τελικά μας είπαν ότι έπρεπε να φύγουμε. Εμείς που είχαμε ταξιδέψει από την Αγγλία, παρά την άρνηση της Premier, αποφασίσαμε πως θέλαμε να παίξουμε για την εθνική μας ομάδα και γι' αυτό ενσωματωθήκαμε στην αποστολή.

Μετά το Copa America είμαστε ένα δεμένο σύνολο. Γι' αυτό και θέλαμε να παίξουμε και να νικήσουμε τη Βραζιλία. Είχαμε αυτοπεποίθηση, αλλά για πολιτικούς λόγους δεν μας άφησαν να το χαρούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα