Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αργεντινής: «Ήθελαν να το διακόψουν»

Newsroom
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αργεντινής: «Ήθελαν να το διακόψουν»

bet365

Θέση για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο Σαο Πάουλο πήρε ο πρόεδρος της AFA, την ίδια ώρα που ο πρέσβης της Αργεντινής βρίσκεται στο γήπεδο για να ενημερωθεί για την κατάσταση!

Πρωτοφανή σκηνικά στο Σάο Πάουλο, με τις υγειονομικές Αρχές της Βραζιλίας συνοδευόμενες από αστυνομικές δυνάμεις να εισβάλλουν στο γήπεδο και να διακόπτουν το superclasico!

Αιτία φαίνεται πως στάθηκε η παραβίαση του πρωτόκολλου της χώρας από τέσσερις παίκτες της Αργεντινής, με τις αστυνομικές αρχές ακολούθως να κατευθύνονται στα αποδυτήρια για να προχωρήσουν στην προσαγωγή των συγκεκριμένων παικτών.

Όπως αναφέρουν όμως στην Αργεντινή, η πόρτα της Αλμπισελέστε παρέμεινε κλειδωμένη, με την ένταση πλέον να βρίσκεται στο κόκκινο! Η τραγική κατάσταση ανάγκασε τον πρέσβη της Αργεντινής να βρεθεί στο γήπεδο για αν ενημερωθεί σχετικά με τα όσα εξελίσσονταν, αλλά και να ζητήσει τον λόγο για την αδιανόητη απόφαση της κυβέρνησης Μπολσονάρου!

Επίσημη θέση για το ζήτημα πήρε πάντως ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούντιο Τάπια, ο οποίος κατηγόρησε τη Βραζιλία πως διέκοψε το ματς για αδιευκρίνιστους λόγους.

«Ήθελαν να διακόψουν το ματς για κάποιον λόγο που δεν γνωρίζουμε. Όταν ένα παιχνίδι διακόπτεται από έναν εξωτερικό παράγοντα για τον οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα, τότε πρέπει να αναβληθεί» ήταν τα λόγια του.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα