Οι διαιτητές των τεσσάρων ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια

Newsroom
Ο ρέφερι Κρούζλιακ

bet365

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Πέμπτης.

Για τον αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην Μπράιτον ορίστηκε ο Ελβετός Σάντρο Σέρερ κατηγορίας Elite. Ο 35χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει στο παρελθόν το ματς Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού τη σεζόν 2019-2020, καθώς και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού με Αταλάντα και Απόλλωνα Λεμεσού.

Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του οι Μπεκίμ Τσογκάι και Γιόνας Έρνι, τέταρτος ο Γιοχάνες φον Μάνταχ, ενώ στο VAR βρίσκεται ο επίσης Ελβετός Λούκας Φέντριχ με βοηθό τον Λιονέλ Τσούντι.

Την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία θα διευθύνει ο Σλοβάκος elite διαιτητής Ιβάν Κρούζλιακ. Πέρυσι είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0 και πριν κάποια χρόνια το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0, ενώ είχε διευθύνει και το Παναθηναϊκός - Καμπάλα 2-2 στο παρελθόν.

Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Γιαν Πόζορ, Άνταμ Γέκελ, 4ος ο Πίτερ Κράλοβιτς και στο VAR ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ, με τον Τούρκο Άλπερ Ουλούσου.

Το ματς του Ολυμπιακού στη Γερμανία με τη Φράιμπουργκ θα σφυρίξει ο επίσης elite διαιτητής Ιρφαν Πελίτο από τη Βοσνία. Ο 39χρονος ρέφερι είχε διευθύνει πέρυσι το ματς του Ολυμπιακού στην εντός έδρας ήττα από την Κάραμπαγκ. Εχει διευθύνει αρκετά ματς στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων ένα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για τα play offs τη σεζόν 2020-2021. Βοηθοί του ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Σέναντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς και Νταβόρ Μπέλιο, τέταρτος ο Μίλος Γκίβκοβιτς. Στο VAR είναι ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ, με βοηθό τον Πολωνό Τόμαζ Κβιατκόβσκι.

Όσον αφορά το ματς του ΠΑΟΚ με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία, διαιτητής θα είναι ο Πολωνός Νταμιάν Σιλβέστρζακ. Βοηθοί του 31χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Μπάρτοζ Χέινινγκ - Άνταμ Καράσεβιτς και τέταρτος ο Πάβελ Μάλετς. Στο VAR θα βρίσκεται ο Πολωνός Μπάρτοζ Φρανκόφσκι με AVAR τον συμπατριώτη του, Κριστόφ Γιάκουμπικ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα