Άρης: Με Μοντόγια και Κάρλσον η 11αδα απέναντι στη Ντίναμο Κιέβου

Άρης: Με Μοντόγια και Κάρλσον η 11αδα απέναντι στη Ντίναμο Κιέβου

Ο Άρης

bet365

Ο Τόλης Τερζής έκανε αυτό που έμμεσα προανήγγειλε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου καθώς ο Μάρτιν Μοντόγια θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη ενώ στην 11αδα του πρώτου αγώνα (21:15) απέναντι στη Ντίναμο Κιέβου είναι και ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον.

Εμμέσως πλην σαφώς, ο προπονητής του Άρη έδειξε το σχέδιό του στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου καθώς ξεκαθάρισε τη διατήρηση του Μόζες Οντουμπάτζο σε ρόλο υπηρεσιακού (δεύτερου) στόπερ δίπλα στον Φαμπιάνο ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Μάρτιν Μοντόγια υποστήριξε ότι ο 32χρονος Ισπανός μπακ είναι σε καλή κατάσταση. Ενδεχομένως να ήθελε να αποφύγει τη χρησιμοποίησή του αλλά οι συνθήκες τον ανάγκασαν να τον κάνει (σ. σ. πώληση Εμπακατά και απουσία δεύτερου στόπερ λόγω του τραυματισμού του Γιάκουμπ Μπράμπετς). Κι έτσι ο έμπειρος Μοντόγια θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ ο Φράνκο Φεράρι θα είναι στο αντίστοιχο αριστερό και ο Χουλιάν Κουέστα κάτω από την εστία.

Επιβεβαιώθηκε επίσης η απόφασή του για τη χρησιμοποίηση δύο αμυντικών χαφ καθώς Ζουλ και Τζούρασεκ θα συνυπάρξουν μπροστά από τους δύο στόπερ. Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα θα έχει ελεύθερο ρόλο στον άξονα της μεσαίας γραμμής ενώ αναμενόμενη είναι και η επιστροφή του Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Αριστερά είναι ο Λούις Πάλμα και στην κορυφή ο Λορέν Μορόν.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα