Πέλκας: «Βγάλαμε τρομερό πάθος, γυάλιζε το μάτι μας, να πάνε όλα καλά την Τρίτη και να προκριθούμε» (vid)

Newsroom
Ο Δημήτρης Πέλκας

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας μιλώντας μετά το 5-0 της Εθνικής επί του Καζακστάν και την πρόκριση στον τελικό των Play Off του Euro 2024, στάθηκε στο πάθος με το οποίο έπαιξαν οι διεθνείς μας λέγοντας μάλιστα πως το μάτι τους γυάλιζε.

Σαρωτική η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 5-0 το Καζακστάν και προκρίθηκε στον τελικό των Play Off, όπου και θα αντιμετωπίσει την Γεωργία στην Τιφλίδα την ερχόμενη Τρίτη. Ο σκόρερ του ενός από τα 5 γκολ, Δημήτρης Πέλκας, μιλώντας στην κάμερα του ALPHA ανέφερε τα εξής: «Από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε για την προετοιμασία, είχαμε τρομερά μεγάλη συγκέντρωση. Βγάλαμε τρομερό πάθος στον αγώνα, θέληση, το μάτι γυάλιζε, ήμασταν συγκεντρωμένοι 100% και πετύχαμε μία ευρεία νίκη. Τελείωσε όμως και από αύριο ξεκινάμε προετοιμασία για τον μεγάλο τελικό».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Η θέληση και το πάθος που βάζουμε είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία, δείχνουμε πόσο πολύ θέλουμε να είμαστε στη Γερμανία το καλοκαίρι. Είχαμε χαρούμενοι αλλά κρατούμε τον ενθουσιασμό χαμηλά».

Για το αν η πορεία αυτή είναι απάντηση σε όσους έκαναν αρνητικά σχόλια: «Ξέρουμε τι είμαστε, έχουμε ακούσει πολλά, η χαρά είναι όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά για το πόσο γυαλίζει το μάτι μας, το πάθος που έχουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την παρουσία του κόσμου στην OPAP Arena: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους, ελπίζω να είναι κάποιοι στη Γεωργία, είναι σημαντικό που καταφέραμε να γεμίσουμε το γήπεδο, με αυτούς δίπλα μας μπορούμε να πάμε πιο ψηλά».

Για τον τελικό με Γεωργία την Τρίτη: «Υπάρχει αυτοσυγκράτηση, ήμασταν συγκρατημένοι στα αποδυτήρια, ξέρουμε τι γίνετε, δεν είναι μικρό αυτό που κάναμε αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε και την Τρίτη για να πάμε στο Euro, αυτός είναι ο στόχος μας. Πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά την Τρίτη και να προκριθούμε».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα