Χατζηδιάκος: «Ταιριάζουμε με τον Μαυροπάνο»

Χατζηδιάκος: «Ταιριάζουμε με τον Μαυροπάνο»

Newsroom
...

bet365

Ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ντίνο Μαυροπάνο στο κέντρο της «γαλανόλευκης» άμυνας και τον προκριματικό όμιλο του επερχόμενου EURO.

Για την Εθνική μας ομάδα αλλά και τη συνεργασία του με τον Ντίνο Μαυροπάνο στο κέντρο της «γαλανόλευκης» άμυνας μίλησε ο Παντελής Χατζηδιάκος στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη. «Δεν μοιάζουμε, αλλά ταιριάζουμε πάρα πολύ. Ο Μαυροπάνος έχει απίστευτο σώμα για κεντρικό αμυντικό. Εγώ έχω διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού», είπε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε για το πόσο επηρεάζει τη θέση του το σύγχρονο ποδόσφαιρο. «Ως κεντρικός αμυντικός πρέπει να είσαι όπως ήταν παλιά το αμυντικό χαφ, να ξέρεις τι θα κάνεις με την μπάλα, να ξέρεις να κάνεις άμυνα, να μαρκάρεις κτλ».

Ο 26χρονος διεθνής αναφέρθηκε και στο πρόσφατο 0-0 του φιλικού που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τη Λιθουανία. «Μας πείραξε, έτσι όπως σκέφτομαι την εικόνα μόλις μπήκαμε στα αποδυτήρια. Η γενική εικόνα όμως ήταν καλή, δεν μας κόστισε βαθμούς. Μακάρι να χάνουμε τώρα τις φάσεις και όταν μας δοθεί η μισή φάση στα επόμενα παιχνίδια να βάλουμε τα γκολ».

Οσο για το αν η Εθνική μας θα «προσπεράσει» την Ολλανδία στον προκριματικό όμιλο του EURO 2024 (θεωρητικά η πρώτη θέση είναι της Γαλλίας) σχολίασε πως «πρέπει να την περάσουμε. Γύρισα και είπα στον προπονητή μου στην Άλκμααρ (σ.σ. Πασκάλ Γιάνσεν) ότι είμαστε δεύτεροι στον όμιλο και μου απάντησε ότι εάν συνεχίσει να παίζει έτσι η Ολλανδία, θα είμαστε και στη συνέχεια».


@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα