Χαμός στον αέρα μεταξύ του προπονητή της Σουηδίας και δημοσιογράφου, καβγάδισαν για τα... μάτια του Κάρλσον

Χαμός στον αέρα μεταξύ του προπονητή της Σουηδίας και δημοσιογράφου, καβγάδισαν για τα... μάτια του Κάρλσον

Νίκος Κικίδης
Ο καβγάς του Άντερσεν στον αέρα της σουηδικής τηλεόρασης

bet365

Απίστευτο περιστατικό μετά τη νίκη της Σουηδίας κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς ο τεχνικός των Σκανδιναβών, Γιάνε Άντερσον, είχε πρωτοφανή καβγά στον αέρα με δημοσιογράφο!

Στις live εκπομπές.... όλα μπορούν να συμβούν. Πόσω δε μάλλον όταν ακόμα το αίμα βράζει έπειτα από το τέλος αγώνα της εθνικής ομάδας. Ο καβγάς ωστόσο που είχε ο προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, με σχολιαστή της τηλεόρασης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Μετά την άνετη επικράτηση των Σκανδιναβών με 5-0 επί του Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του Euro, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δέχθηκε κριτική από τον δημοσιογράφο, Μπόγιαν Τζόρτζιτς, για τον περιορισμένο χρόνο του Γέσπερ Κάρλσον, με τον Άντερσεν στη συνέχεια να ξεσπά!

«Τότε ο Ίσακ ή ο Γκιόκερες δεν θα παίξουν. Ποιος δεν θα έπρεπε να παίζει; είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ έντεκα ποδοσφαιριστές. Αν ήσουν προπονητής, ας έκανες σου άρεσε. Δεν αντέχω άλλο αυτή τη γκρίνια! Μόλις κερδίσαμε με 5-0 και κλαίγεστε. Κάθομαι εδώ μετά από ένα 5-0 και πρέπει να σας δώσω εξηγήσεις;»

«Δεν είστε υποχρεωμένος, αλλά εκπροσωπείτε 10 εκατομμύρια ανθρώπους», είπε ο σχολιαστής με τον προπονητή της Σουηδίας να απαντάει:

«Ποιον αντιπροσωπεύεις εσύ;», ρώτησε ο Γιάνε Άντερσον, με τον Μπόγιαν Τζόρτζιτς να εκλαμβάνει το σχόλιο ως αιχμή για τη σέρβικη καταγωγή του «Τη Σουηδία! Τι, υπαινίσσεστε, ότι έπρεπε να εκπροσωπώ άλλη χώρα; Τη Σερβία ίσως; Γιατί είστε τόσο επιθετικός; Είναι ντροπή! Κρίμα, για έναν προπονητή εθνικής ομάδας», απάντησε.

Έπειτα από μια παύση, ο Άντερσον τελικά έκλεισε το debate λέγοντας: «Αν ερχόμουν εδώ μετά από μια ήττα με 3-0, να το καταλάβω. Αλλά να έρχομαι εδώ μετά από ένα 5-0 και να πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου απέναντί σας; Αντίο σας», είπε και αποχώρησε.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα