Πέλκας για Κωνσταντέλια: «Όταν μπήκε του είπα 'μπες να δείξεις τι ξέρεις'»

Πέλκας για Κωνσταντέλια: «Όταν μπήκε του είπα 'μπες να δείξεις τι ξέρεις'»

λαρισας

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για το ντεμπούτο του Γιάννη Κωνσταντέλια αλλά τη χαρά του για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Μία από τις πιο ωραίες στιγμές στη νίκη της Ελλάδας κόντρα στο Γιβραλτάρ, ήταν η στιγμή της παρθενικής εμφάνισης με το εθνόσημο του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ φόρεσε για πρώτη φορά το εθνόσημο και πήρε τη θέση του Δημήτρη Πέλκα στην αναμέτρηση. Ο έμπειρος εξτρέμ αναφέρθηκε στο επίσημο κανάλι της ΕΠΟ στο youtube και μίλησε για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

«Ένιωσα τη χαρά του Γιάννη, μπορεί να χάρηκα λίγο παραπάνω απ΄ αυτόν καθώς ξέρω πως είναι η πρώτη συμμετοχή στην Εθνική, όλοι το περάσαμε, όλοι το ζήσαμε. Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή (σ.σ. η στιγμή της αλλαγής), χάρηκε πολύ και αυτός, φάνηκε στο πρόσωπό του.

Παραλίγο να πετύχει και γκολ, δυστυχώς δεν το έβαλε, όμως είμαι σίγουρος πως θα πετύχει πολλά στο μέλλον, αυτή τη στιγμή είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος Έλληνας ποδοσφαιριστής!»

Για το δικό του ντεμπούτο: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μούδιασμα που ένιωσα όταν τραγουδούσα τον εθνικό ύμνο. Ανατριχίλα! Καταλαβαίνεις εκείνη την ώρα πως αγωνίζεσαι για μία ολόκληρη χώρα, για ένα ολόκληρο έθνος. Όλο αυτό σου δίνει το κάτι παραπάνω και μπαίνεις στον αγώνα με χίλια!

Με τον Γιάννη ήταν πιο ξεχωριστό, γιατί παίζει στην ομάδα που μεγάλωσα και εγώ. Χάρηκα και εγώ, χαμογέλασα όταν τον είδα, ήθελα να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω. Τα είπα όλα με την αγκαλιά, το μόνο που του είπα ήταν 'μπες και κάνε αυτό που ξέρεις'».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα