Πογιέτ: «Δύσκολη κλήρωση, μεγάλη η πρόκληση»

Πογιέτ: «Δύσκολη κλήρωση, μεγάλη η πρόκληση»

Newsroom
 Πογιέτ: «Δύσκολη κλήρωση, μεγάλη η πρόκληση»

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε πως η Εθνική μας ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στον προκριματικό όμιλο του EURO 2024.

Σε Ομιλο «φωτιά» βρέθηκε η Εθνική μας ομάδα για την προκριματική φάση του EURO 2024, καθώς κληρώθηκε μαζί με Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Γιβραλτάρ σε ένα γκρουπ όπου το «εισιτήριο» θα το πάρουν οι δύο πρώτοι.

Η «γαλανόλευκη» έχει και το «μαξιλαράκι» από τα play offs του Nations League, ενώ ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί. «Πιστεύω ότι η κλήρωση ειναι δύσκολη. Πέσαμε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο, θεωρώ σε έναν από τους δύο πιο δυνατούς των προκριματικών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε όλες τις αναμετρήσεις. Είναι μεγάλη πρόκληση», ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Και συνέχισε. «Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι ενθουσιασμένοι που θα παίξουν απέναντι σε ομάδες όπως η Ολλανδία, η Γαλλία, η Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ. Σίγουρα πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα κλήρωση, αλλά πολύ πολύ δύσκολη».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα