Παναθηναϊκός: Οι διαιτητές των αγώνων των «πρασίνων» με την Ντνίπρο

Οι διαιτητές των αγώνων του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο

bet365

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές των αγώνων του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο με τους Τσίφι και Ντάνκερτ να είναι οι «εκλεκτοί», με τον δεύτερο μάλιστα να μην είναι η πρώτη φορά που σφυρίζει ματς του «τριφυλλιού».

Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στο Κόζιτσε ο «άρχων» του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Τσίφι, με βοηθούς τους Αλμπέρτο Τεγκόνι και Βαλέριο Τσολαρόσι και τέταρτο τον Ερμάνο Φελιτσιάνι.

Ο 38χρονος Ιταλός διαιτητής δεν έχει διαιτητεύσει ξανά παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αλλά έχει έρθει στην Ελλάδα για να διευθύνει ένα ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος τη σεζόν 2021-2022 (0-0 στην Τούμπα, πρώτο ματς).

Στο παιχνίδι της Λεωφόρου ορίστηκε ο Γερμανός Μπαστιάν Ντάνκερτ. Βοηθοί του ήταν οι Ντόμινικ Σάαλ και Μάρσελ Ούνγκερ ενώ τέταρτος ήταν ο Ντάνιελ Σλάγκερ. Ο 43χρονος Γερμανός ρέφερι δεν είναι η πρώτη φορά που θα διευθύνει παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αφού ήταν και στο εντός έδρας ματς του «τριφυλλιού» κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League τη σεζόν 2016-2017. Σ' αυτό το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 1-0 στην Λεωφόρο χάρη σε γκολ του Μολέδο στο 79ο λεπτό.

Ακόμη έχει διαιτητεύσει και ευρωπαϊκά τόσο του Άρη, στο εκτός έδρας 2-0 με την Αστάνα στον δεύτερο προκριματικό του Europa Conference League (2021-2022), όσο και του Ατρομήτου, στο εκτός έδρας 1-2 κόντρα στην Ντουνάισκα Στρέντα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League (2019-2020).

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα