Νέφτσι - Ολυμπιακός: Ο Μπούγκρινε στο Gazzetta για τη δύσκολη ρεβάνς

Νέφτσι - Ολυμπιακός: Ο Μπούγκρινε στο Gazzetta για τη δύσκολη ρεβάνς

Νέφτσι - Ολυμπιακός: Ο Μπούγκρινε στο Gazzetta για τη δύσκολη ρεβάνς

bet365

Ο Σαμίρ Μπούγκρινε έβαλε τη Νέφτσι στη θέση της... Ελβετίας και τόνισε πως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, γι αυτό και ο Ολυμπιακός θα τα βρει δύσκολα στο Μπακού.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για τον 3ο προκριματικό του Champions League, αλλά εισιτήριο δε... σφράγισε. Οι πολλές απουσίες, η αποβολή του Καμαρά, αλλά και το εξαιρετικό πρόσωπο της Νέφτσι άφησαν την πρόκριση... ανοιχτή και στο Μπακού οι Πειραιώτες δεν θα έχουν εύκολο έργο. Ο ηγέτης των Αζέρων, Σαμίρ Μπούγκρινε μιλά στο Gazzetta για τον επαναληπτικό της Τετάρτης (28/7), θυμάται την... Ελβετία του EURO 2020 και τονίζει πως ο Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο βράδυ...

Τι γεύση σου άφησε η ήττα από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό;

Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, αναλύσαμε διεξοδικά τους αντιπάλους μας. Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο. Θέλαμε να παίξουμε έναν από τους καλύτερους αγώνες μας. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο κόντρα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι με το παιχνίδι μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Δε μένουμε εκεί, στόχος μας μια ακόμα καλύτερη εμφάνιση.

Πιστεύεις πως μπορούσατε να πάρετε κάτι περισσότερο; Πόσο δύσκολα είναι για σας;

Αποτύχαμε να εκμεταλλευθούμε τις στιγμές μας. Είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες κι έπρεπε να σκοράρουμε. Αν τα καταφέρναμε, τώρα θα μιλούσαμε για ένα διαφορετικό ματς. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση στο δεύτερο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Βέβαια, στον επαναληπτικό θα μας πάρουν πιο σοβαρά. Ο Ολυμπιακός ξέρει καλά τι να περιμένει. Θα κάνουμε τα πάντα για να του κάνουμε πιο δύσκολη τη ζωή. Θα δώσουμε σκληρή μάχη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μπορεί η Νέφτσι να κάνει μια τεράστια έκπληξη;

Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Όταν έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν ο αντίπαλός μας, μας είχαν ήδη καταδικασμένους, ότι ο αντίπαλός μας είναι το τεράστιο φαβορί, ότι μπορούμε να αποκλειστούμε από το πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο, δείξαμε ότι ανεξάρτητα από το επίπεδο των παικτών και το μέγεθος του μπάτζετ του Ολυμπιακού, έχουμε επίσης μια καλή ομάδα ικανή να κάνει την έκπληξη. Ημασταν καλύτεροι σε σχέση με τα πρώτα ματς με τη Ντιναμό και στο Μπακού θα είμαστε πιο βελτιωμένοι. Στόχος μας να κάνουμε τη διαφορά.

Ποιες είναι πιθανότητες πρόκρισης;

Πιθανότητες; Δεν μπορώ να μιλήσω με αριθμούς, αλλά θυμηθείτε πως και η Ελβετία είχε... 20% κόντρα στη Γαλλία, αλλά προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Οι απουσίες του Ολυμπιακού είναι πολλές, όμως επαναλαμβάνω ξέρει τι ομάδα θα βρει απέναντί του.

Πως να περιμένει ο Ολυμπιακός τη Νέφτσι στο Μπακού;

Καλύτερη από το ματς στην Ελλάδα. Μπορεί να μην πετύχαμε γκολ, αλλά η αυτοπεποίθησή μας είναι στα ύψη. Δημιουργήσαμε φάσεις, πλησιάσαμε στο γκολ και είδαμε πως ο Ολυμπιακός έχει τις αδυναμίες του. Οι απουσίες τον κάνουν πιο ευάλωτο και η ομάδα μου σίγουρα θα είναι πιο επιθετική. Όλα είναι δυνατά στο Μπακού. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας.


Πόσο επηρεάζει την ομάδα σου η απουσία του Αλεσκέροβ;

Είμαστε όλοι αναστατωμένοι από τον τραυματισμό. Μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη της ομάδας. Είναι μαι τεράστια απώλεια. Χάνεις σημαντικό μέρος από τη δυναμική στην επίθεση, αλλά θα παίξουμε και γι αυτόν. Ο προπονητής έχει βρει ήδη τον τρόπο για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα