Mirror - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έκλεισε» Χίτον, ερωτηματικό το μέλλον Ντε Χέα - Χέντερσον

Gazzetta team
Mirror - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έκλεισε» Χίτον, ερωτηματικό το μέλλον Ντε Χέα - Χέντερσον

bet365

Η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται ότι θα είναι ο βετεράνος κίπερ, Τομ Χίτον σύμφωνα με τη «Mirror», κίνηση που μπορεί να σημαίνει ότι ένας εκ των Ντε Χέα, Χέντερσον θα αποτελέσει παρελθόν.

Σε μια κίνηση-έκπληξη προχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ολοκληρώνοντας την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της στο πρόσωπο του Τομ Χίτον.

Όπως αποκαλύπτει η «Mirror», ο 35χρονος κίπερ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Κόκκινους Διαβόλους ως ελεύθερος από την Άστον Βίλα, στην οποία αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν καταγράφοντας 20 συμμετοχές στην Premier League.

Πλέον, μετά τις αποχωρήσεις των Σέρχιο Ρομέρο και Λι Γκραντ, η Γιουνάιτεντ συμπληρώνει την τριπλέτα τερματοφυλάκων της για τη νέα σεζόν, με τους Ντιν Χέντερσον και Νταβίντ Ντε Χέα πιο ψηλά στην ιεραρχία. Ωστόσο, η απόκτηση του έμπειρου Χίτον ερμηνεύεται από ουκ ολίγα αγγλικά ΜΜΕ ως προληπτικό μέτρο της Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που ένας εκ των δύο αποχωρήσει.

Το τελευταίο διάστημα ο Νταβίντ Ντε Χέα έχει χάσει τη θέση βασικού και μάλιστα, είχε συνδεθεί με τη Ρόμα λόγω Ζοσέ Μουρίνιο. Την ίδια ώρα, αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες φέρεται να έχουν στο στόχαστρό τους τον Χέντερσον, ο οποίος άφησε θετικά δείγματα γραφής στο δεύτερο μισό της σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα