Αγουέρο: Αλλαγή και δυο γκολ, όπως ακριβώς και στο ντεμπούτο του (vids)

Αγουέρο: Αλλαγή και δυο γκολ, όπως ακριβώς και στο ντεμπούτο του (vids)

Αγουέρο: Αλλαγή και δυο γκολ, όπως ακριβώς και στο ντεμπούτο του (vids)

bet365

Όπως ακριβώς συστήθηκε στο κοινό της Premier League, έτσι ακριβώς αποχώρησε ο Σέρχιο Αγουέρο που έκανε το ίδιο στο ντεμπούτο του, πίσω στο 2011 και τώρα στο φινάλε, το 2021!

Ο Αργεντινός θρύλος, ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Μάντσεστερ Σίτι και πρώτος ξένος σκόρερ στα χρονικά της Premier League, το απόγευμα της Κυριακής έπαιξε για τελευταία φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Μπήκε με αλλαγή, καταχειροκροτήθηκε από τις μερικές χιλιάδες κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες στην επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα και σκόραρε δις σε ελάχιστα λεπτά με πανέξυπνο δεξί πλασέ με εξωτερικό φάλτσο και ωραία κεφαλιά αμαρκάριστος στην περιοχή.

Συμμετείχε στη φιέστα, αποθεώθηκε, απήλαυσε τις στιγμές προτού βρεθεί και στον τελικό του Champions League και αποχωριστεί το κλαμπ για τις νέες περιπέτειες στην Βαρκελώνη, δίπλα στον κολλητό του, Λιονέλ Μέσι.

Πριν από 10 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 16 Αυγούστου του 2011 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος τότε, με τον Σέρχιο Αγουέρο να έχει πάρει μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Σίτι και να καλείται ν' ανταπεξέλθει σε νέα δεδομένα, νέο τρόπο παιχνιδιού και νέες συνθήκες, έκανε ακριβώς το ίδιο!

Αλλαγή στο 60ο λεπτό στη νίκη (4-0) των «πολιτών» επί της Σουόνσι στο Etihad, δυο γκολ και είχε και μια ασίστ τότε!

Class is permanent...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα