Τότεναμ: «Ο Αλέγκρι απέρριψε την πρότασή της», σύμφωνα με την AS

Gazzetta team
Τότεναμ: «Ο Αλέγκρι απέρριψε την πρότασή της», σύμφωνα με την AS

bet365

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «AS», ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Τότεναμ για να αναλάβει τον πάγκο της και το όνομά του παραμένει έτσι συνδεδεμένο με Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Νάπολι.

Η επόμενη μέρα της Τότεναμ ξεκινάει από το μέλλον του Χάρι Κέιν, αλλά και από τον νέο προπονητή. Μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, οι Σπερς ολοκληρώνουν τη σεζόν με υπηρεσιακό coach τον νεότερο ever, Ράιαν Μέισον και όπως προκύπτει από την «AS» έκαναν επίσημη πρόταση στον Μαξ Αλέγκρι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 54χρονος allenatore απάντησε αρνητικά και απέκλεισε έτσι το ενδεχόμενο να εργαστεί στην Premier League.

Το τελευταίο διάστημα το όνομά του έχει συνδεθεί έντονα με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως ένας από τους τρεις πιθανότερους διαδόχους του Ζινεντίν Ζιντάν και λιγότερο με τη Γιουβέντους, για να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια και να αντικαταστήσει τον «φευγάτο» Αντρέα Πίρλο.

Στις επιλογές του φέρεται πως βρίσκεται και η Νάπολι, η οποία τον έχει ψηλά στη λίστα της καθώς είναι δεδομένη η αποχώρηση του Τζενάρο Γκατούζο στο τέλος της σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα