Μπράιτον – Γουέστ Χαμ 1-1: Σε μπελάδες οι Χάμερς για την Ευρώπη (vid)

Gazzetta team
Μπράιτον – Γουέστ Χαμ 1-1: Σε μπελάδες οι Χάμερς για την Ευρώπη (vid)

bet365

Η Γουέστ Χαμ έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Μπράιτον με γκολ του Μπενραχμά στο φινάλε, αλλά ουσιαστικά τέθηκε νοκ-άουτ από τη «μάχη» της τετράδας και βλέπει τις Τότεναμ-Έβερτον (-3 με ματς λιγότερο) να απειλούν ακόμη και τη συμμετοχή της στην Ευρώπη.

Η ήττα από την Έβερτον εντός έδρας της έκοψε τις περισσότερες ρεαλιστικές ελπίδες στο όνειρο του Champions League. Οτιδήποτε πέρα από νίκη, λοιπόν, στην έδρα της βαθμολογικά αδιάφορης Μπράιτον θα ήταν ένα ακόμη επικίνδυνο πισωγύρισμα. Και η Γουέστ Χαμ τελικά θα κινδυνέψει όσο αφορά τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, καθώς έχασε δύο ακόμη βαθμούς κόντρα στους Γλάρους (1-1), με τον Σαϊντ Μπενραχμά, μάλιστα, να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 87’ με υπέροχο σουτ (παρθενικό γκολ στην Premier League) μετά το άνοιγμα του σκορ από τον Γουέλμπεκ τρία λεπτά νωρίτερα.

Έτσι, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ενδέχεται στο τέλος της αγωνιστικής να έχει μείνει κι εκτός θέσεων Europa League, καθώς Τότεναμ και Έβερτον απέχουν τρεις βαθμούς με ματς λιγότερο, ενώ καιροφυλαχτούν και οι Άρσεναλ Λιντς για ένα τελευταίο σπριντ με στόχο την επτάδα.

Δεύτερη σερί νίκη η Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον χωρίς το άγχος της παραμονής επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Φούλαμ στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «Αγιοι» πέτυχαν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη και σκαρφάλωσαν στην 13η θέση. Αντίθετα, η Φούλαμ που έχει ήδη υποβιβαστεί μετρά μόλις ένα βαθμό στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ανταμς (27'), Τέλα (60') και Γουόλκοτ (82'), ενώ η Φούλαμ μείωσε στο 75ο λεπτό με τον Καρβάλιο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα