Σαλάχ: Μόλις η πρώτη του ασίστ προς τον Μανέ για φέτος! (vid)

Σαλάχ: Μόλις η πρώτη του ασίστ προς τον Μανέ για φέτος! (vid)

Σαλάχ: Μόλις η πρώτη του ασίστ προς τον Μανέ για φέτος! (vid)

bet365

Το γεγονός πως ο Σαλάχ έφτιαξε για πρώτη φορά ένα γκολ για τον Μανέ στην Premier League και αυτό συνέβη τον Μάιο, αποτυπώνει και την κατάσταση που επικράτησε φέτος στη γραμμή κρούσης των «κόκκινων».

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει ήδη γράψει ιστορία με τη φανέλα της Λίβερπουλ καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ομάδας που καταφέρνει σε τρεις διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους να φτάσει στα 20+ τέρματα, έπειτα και από αυτό που είχε πετύχει στο 1-1 με την Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ».

Αυτό ήταν και το πιο πρόσφατο τέρμα του «Φαραώ», ωστόσο, δεν είχε καταφέρει μέχρι και την αναμέτρηση με την Σαουθάμπτον να έχει πιο αποτελεσματική συνεργασία με τον Μανέ.

Φτιάχνοντας το γκολ του Σενεγαλέζου το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Σαουθάμπτον, ο Σαλάχ κατέγραψε την πρώτη του ασίστ προς τον Μανέ.

Το γεγονός πως η Λίβερπουλ δίνει τεράστια μάχη για να προλάβει το τρένο της τετράδας και να πάρει μια θέση στο επόμενο Champions League, έγκειται και στη γενικότερη μέτρια κατάσταση από την οποία δεν μπορεί να ξεφύγει η επιθετική γραμμή της ομάδας...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα