Τσέλσι – Φούλαμ 2-0: «Λάμψη» Χάβερτς και σταθερά τετράδα (vid)

Τσέλσι – Φούλαμ 2-0: «Λάμψη» Χάβερτς και σταθερά τετράδα (vid)

Τσέλσι – Φούλαμ 2-0: «Λάμψη» Χάβερτς και σταθερά τετράδα (vid)

bet365

Με δύο γκολ του ανεβασμένου Κάι Χάβερτς και ανίκητο Μεντί, η Τσέλσι επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες μετά τις 8 Μαρτίου κόντρα στη Φούλαμ (2-0) κι έκανε ένα ακόμη βήμα για την είσοδο στην τετράδα.

Τρίποντο εντός έδρας μετά από δύο μήνες, σούπερ Κάι Χάβερτς, εδραίωση στην τετράδα πετώντας το… μπαλάκι σε Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ, ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς των ημιτελικών κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (5/5, 22:00, Cosmotesports1HD). Τα κέρδη είναι πολλά για την Τσέλσι και τα εισέπραξε όλα με τη νίκη της κόντρα στη Φούλαμ (2-0), έχοντας για MVP τον Γερμανό σταρ.

Σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του ως τώρα με τη Μπλε φανέλα, ο 21χρονος επιθετικός σκόραρε δύο φορές, ολοκληρώνοντας «μαγικές» συνεργασίες με τους Μέισον Μάουντ και Τίμο Βέρνερ. Η αρχή έγινε στο 14’, με τον Μάουντ να κατεβάζει εκπληκτικά από τη 40άρα μπαλιά του Τιάγκο Σίλβα και να σερβίρει το 1-0 στον Χάβερτς, ο οποίος δεν λάθεψε απέναντι στον Αρεολά.

Στο 49’, η γερμανική συνταγή απέφερε το 2-0, με τον Χάβερτς να κινείται υπέροχα στον χώρο και στη συνέχεια στην πλάτη της άμυνας, σκοράροντας το 4ο φετινό του τέρμα στην Premier League και 10ο συνολικά στους Λονδρέζους. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη νίκη και το καθαρό παθητικό αναλογεί και στον μετρ του είδους, Εντουάρ Μεντί, ο οποίος με δύο απίθανες επεμβάσεις κράτησε ασφαλή την ομάδα του σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Πλέον, η Τσέλσι βρίσκεται στην 4η θέση με 61 βαθμούς και προσωρινά απέχει +6 και +7 από Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα Μπέρνλι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Μεντί, Κρίστενσεν, Σίλβα, Ζουμά, Τζέιμς, Γκίλμορ, Μάουντ (76’ Έιμπραχαμ), Τσίλγουελ (81’ Αλόνσο), Ζίγιες (66’ Καντέ), Βέρνερ, Χάβερτς

Φούλαμ (Σκοτ Πάρκερ): Αρεολά, Άινα, Άντερσεν, Ανταραμπιόγιο, Ρόμπινσον, Λεμινά, Ανγκισά, Καβαλέιρο (78’ Ονόμα), ΝτεΚόρντοβα-Ριντ (78’ Καρβάλιο), Λούκμαν, Μάγια (81’ Μίτροβιτς)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα