Λίβερπουλ: Περιμένουν χαμένα έσοδα μέχρι και 120 εκατομμυρίων!

Λίβερπουλ: Περιμένουν χαμένα έσοδα μέχρι και 120 εκατομμυρίων!

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Περιμένουν χαμένα έσοδα μέχρι και 120 εκατομμυρίων!

bet365

Τα οικονομικά στοιχεία του έτους που ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2020 για τα ταμεία του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ έδειξαν πως το κλαμπ βρίσκεται σε χειρότερη θέση κατά 88 εκατομμύρια, συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη καταμέτρηση.

Τον Μάρτιο του 2020 και προτού ξεσπάσει όλο το θέμα του κορονοϊού, η Λίβερπουλ είχε ανακοινώσει κέρδος 42 εκατομμυρίων λιρών, ωστόσο, αυτό εξαφανίστηκε στο διάστημα μέχρι και τον Μάιο του ίδιου έτους, με το ποδόσφαιρο και τη ζωή όλων μας να έχουν μπει σε πλήρη παύση.

Η ζημία στα οικονομικά έφτασε στα 46 εκατομμύρια δίχως την εφορία, ενώ, οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν πως όλο το θέμα της πανδημίας και τα χαμένα έσοδα από τα τηλεοπτικά και τις ημέρες των αγώνων, θα φτάσουν μέχρι και τα 120 εκατομμύρια!

Διαβάστε επίσης:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED