European Super League: Κοινή ανακοίνωση συνδέσμων οπαδών των έξι ομάδων κατά των διοικήσεων!

Gazzetta team
European Super League: Κοινή ανακοίνωση συνδέσμων οπαδών των έξι ομάδων κατά των διοικήσεων!

bet365

Σύνδεσμοι οπαδών των έξι αγγλικών ομάδων ιδρυτικών μελών της European Super League συνυπογράφουν ανακοίνωση τασσόμενοι κατά των διοικήσεων και ζητούν συνάντηση με την κυβέρνηση. «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να σταματήσουμε αυτά τα σχέδια».

Οι οπαδοί των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Τότεναμ παραμέρισαν τις διαφορές που τους χωρίζουν και ενώθηκαν μπροστά στον κοινό στόχο. Να σταματήσουν τα σχέδια των διοικήσεων των ομάδων τους, οι οποίες αποτελούν συνιδρυτικά μέλη της European Super League.

Οι έξι σύνδεσμοι οπαδών εκφράζουν την αντίθεσή τους στα πλάνα και ζητούν συνάντηση με την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές. «Εργαζόμαστε στενά μεταξύ μας για να πολεμήσουμε αυτήν την πρόταση. Παρά τη συμπεριφορά των ομάδων μας είμαστε ενωμένοι απέναντί τους και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε συλλογικά για να σταματήσουμε αυτά τα σχέδια. Αυτό συμπεριλαμβάνει ακόμη και συνάντηση αντιπροσωπείας μας με την Κυβέρνηση και όλες τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές», αναφέρει το κείμενο που συνυπογράφεται από τους συνδέσμους οπαδών των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Υπενθυμίζεται ότι η Premier League συγκάλεσε έκτακτη διαδικτυακή σύσκεψη την Τρίτη (20/4) με 14 μόνο ομάδες - χωρίς δηλαδή τις έξι που συνίδρυσαν την European Super League - για να καθορίσει τα επόμενα βήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόμβα στο ποδόσφαιρο: 12 μεγάλες ομάδες της Ευρώπης ίδρυσαν επισήμως τη Super League
Τσέφεριν: «Όσοι παίξουν στην ESL δεν θα πάνε στο Μουντιάλ ή το Euro»!
Champions League: Εγκρίθηκε το format για το 2024!
UEFA: Θέλει άμεσο αποκλεισμό των 12 ομάδων της European Super League!
Συμφωνείτε με την δημιουργία της European Super League; (poll)

Δείτε τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο να αναλύουν τις τελευταίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα