Μπέρνλι - Νιουκάστλ 1-2: Νίκη «ανάσα» για τις καρακάξες (vid)

Κώστας Τόπας
Μπέρνλι - Νιουκάστλ 1-2: Νίκη «ανάσα» για τις καρακάξες (vid)

bet365

Η Νιουκάστλ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών, βάζοντας έτσι τέλος στο σερί των 7 αγώνων δίχως νίκη.

Η Μπέρνλι μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας μάλιστα και τις περισσότερες φάσεις και πρωτοβουλίες, προκειμένου να βρει πρώτη τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Τελικά το γκολ ήρθε στο 18’ από τον Ματέι Βίντρα. Ο Κρις Γουντ έστρωσε ωραία στον 28χρονο επιθετικό κι εκείνος σκόραρε από κοντά για το 1-0.

Παρ’ όλα αυτά η Νιουκάστλ δεν παρέδωσε τα όπλα της και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένη για να φέρει ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης οι «καρακάξες» κατάφεραν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, μειώνοντας με το γκολ του Μέρφι. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Στιβ Μπρους, η οποία ήθελε απεγνωσμένα το τρίποντο, προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Premier League.

Τελικά, το γκολ ήρθε στο 64’. Ο Αλάν Σεν-Μαξιμίν έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από αντεπίθεση, ξεπέρασε τους αντιπάλους αμυντικούς με ωραία ατομική ενέργεια και στη συνέχεια έστειλε για δεύτερη φορά την στα δίχτυα της Μπέρνλι.

Το 1-2 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με τη Νιουκάστλ να φτάνει τους 32 βαθμούς και να βρίσκεται στο -1 από την 15η Μπέρνλι.

Μπέρνλι: Πίκοκ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Πίτερες, Γκούτνμουντσον (90’ Μουμπονγκό), Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, ΜακΝιλ, Βίντρα, Γουντ

Νιουκάστλ: Ντουμπφράσκα, Ρίτσι, Ντάμετ, Κλαρκ, Φερνάντεζ, Μέρφι, Αλμιρόν (93’ Χέντρικ), Σέλβεϊ, Λόνγκσταφ, Γκέιλ (57’ Γουίλσον), Ζοέλιντον (57’ Σεν – Μαξιμίν)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα