Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σύσκεψη κορυφής για να μείνει ο Καβάνι (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σύσκεψη κορυφής για να μείνει ο Καβάνι (vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σύσκεψη κορυφής για να μείνει ο Καβάνι (vid)

bet365

Σύσκεψη κορυφής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Έντινσον Καβάνι το μεσημέρι της Τετάρτης (31/3) με σκοπό να μεταπειστεί ο Ουρουγουανός και να μείνει στην αγγλική ομάδα και την επόμενη σεζόν παρά το έντονο πρέσινγκ της Μπόκα Τζούνιορς.

Το δημοσίευμα της 8ης Μαρτίου της Ole που ήθελε τον Έντινσον Καβάνι να έχει επιλέξει την Μπόκα Τζούνιορς ως τον επόμενο προορισμό της καριέρας του «ταρακούνησε» τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με την Daily Mail το μεσημέρι της Τετάρτης (31/3) έγινε σύσκεψη κορυφής στην αγγλική ομάδα με τον Ουρουγουανό φορ.

Τόσο ο αθλητικός διευθυντής, Τζον Μέρτοχ, όσο και ο Εντ Γούντγουορντ (εκτελεστικός αντιπρόεδρος) προσπάθησαν να μεταπείσουν τον «Ματαδόρ» στη συνομιλία που είχαν να συνεχίσει γι' ακόμη μία σεζόν στο Μάντσεστερ. O 34χρονος φορ δεν αισθάνεται ικανοποιημένος και παράλληλα είναι προβληματισμένος από το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ θα ψάξει κι άλλον επιθετικό.

Υπέγραψε το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου 2020 συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν. Στη συμφωνία των δύο πλευρών υπήρχε η οψιόν επέκτασης για μία ακόμη σεζόν, με τον Καβάνι να μην... πείθεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα