Μάντσεστερ Σίτι: Φτιάχνει κερκίδα ορθίων στο Etihad

Μάντσεστερ Σίτι: Φτιάχνει κερκίδα ορθίων στο Etihad

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι: Φτιάχνει κερκίδα ορθίων στο Etihad

bet365

Περισσότεροι από 5.500 οπαδοί θα μπορούν να φιλοξενηθούν με απόλυτη ασφάλεια στο Etihad στην κερκίδα ορθίων που δημιουργεί η Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη μόλις επιτραπεί ξανά στο αγγλικό ποδόσφαιρο να υπάρχουν όρθιοι στις εξέδρες!

Build A Bet στο Γαλλία - Ουκρανία. Ένας αγώνας – πολλές αγορές –ένα στοίχημα. |21+

Οι «πολίτες» γνωστοποίησαν πως το φετινό καλοκαίρι θα λάβουν χώρα εργασίες στο Etihad ώστε να δημιουργηθεί χώρος όπου με απόλυτη ασφάλεια θα μπορούν να φιλοξενηθούν περί τους 5.620 οπαδούς που θα παρακολουθούν τα ματς όρθιοι.

Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι αρκετά μακριά ακόμα σε ό,τι αφορά την έγκριση για την μεγάλη επαναφορά των κερκίδων ορθίων στα γήπεδα, ωστόσο, οι σύλλογοι κάνουν την προεργασία τους με το σκεπτικό πως όλα μπορούν πλέον να γίνουν με ασφάλεια το 2021...

Η Σίτι θα ετοιμάσει στο κάτω διάζωμα του Etihad τον χώρο και θα περιμένει μόλις επιστρέψει ο κόσμος στις εξέδρες, να υπάρξει και η καινοτομία των ορθίων που θα θυμίσει πολύ διαφορετικές εποχές, με πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα