Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ: Απίθανο αυτογκόλ Ντόσον, δύο «δώρα» για το 3-2 (vid)

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ: Απίθανο αυτογκόλ Ντόσον, δύο «δώρα» για το 3-2 (vid)

bet365

Ο Κρεγκ Ντόσον «κάρφωσε» τη μπάλα στη δική του εστία με αψυχολόγητη ενέργεια και πρόσθεσε ακόμη ένα αυτογκόλ για τη Γουέστ Χαμ κόντρα στην Άρσεναλ μετά από εκείνο του Σούτσεκ. Τρίτο σερί για τα Σφυριά στο πρωτάθλημα!

Η Άρσεναλ πίεσε μετά το 3-0 για να επιστρέψει, αλλά η Γουέστ Χαμ της το έκανε πολύ πιο εύκολο, βάζοντας μόνη της τη μπάλα στα δίχτυα σε δύο περιπτώσεις. Πρώτα με τον Σούτσεκ στο 38’ μετά το τελείωμα του Λακαζέτ και κυρίως στο 61’ με τον Ντόσον, τα Σφυριά υπέπεσαν σε δύο αυτογκόλ στο ίδιο ματς, κάτι που είχε να συμβεί από τον Ιανουάριο του 2017 και πάλι με ευνοημένους τους Κανονιέρηδες (κόντρα στη Σουόνσι).

Ο στόπερ των Χάμερς, βέβαια, ξεπέρασε τις αρνητικές εντυπώσεις ενός απλού αυτογκόλ, «καρφώνοντας» ανεξήγητα τη μπάλα με βολίδα στα δίχτυα της εστίας του Φαμπιάνσκι.

Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι για τον Ντόσον που σημειώνει αυτογκόλ μετά το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0) κι έτσι τα τελευταία τρία γκολ που έχει δεχθεί η Γουέστ Χαμ προήλθαν από τα πόδια των δικών της παικτών!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα