Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέοι ρόλοι για Φλέτσερ και Μέρτοχ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέοι ρόλοι για Φλέτσερ και Μέρτοχ!

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέοι ρόλοι για Φλέτσερ και Μέρτοχ!

bet365

Νέες θέσεις προέκυψαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως απόδειξη της εξέλιξης που θέλει να σημειώσει το κλαμπ! Νέος τεχνικός διευθυντής ο Φλέτσερ, πρώτος ποδοσφαιρικός διευθυντής στα χρονικά του κλαμπ ο Τζον Μέρτοχ!
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θεωρούν ότι ο σύλλογος βαδίζει στα κατάλληλα βήματα για να καταφέρει στο άμεσο μέλλον να έχει τόσο ισχυρή και οργανωτική δομή που θα επηρεάσει και το αγωνιστικό κομμάτι και θα καταφέρει η ομάδα να γίνει μόνιμη διεκδικήτρια τίτλων και να πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε πως ο άλλοτε χαφ της ομάδας και μέχρι πρότινος μέλος του επιτελείου του Σόλσκιερ, Ντάρεν Φλέτσερ, αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ, για πρώτη φορά στα χρονικά, υπάρχει ρόλος ποδοσφαιρικού διευθυντή και αυτός ανατέθηκε στον Τζον Μέρτοχ!

Επιπλέον, ο Ματ Τζατζ θα είναι επικεφαλής των ποδοσφαιρικών διαπραγματεύσεων, συνεχίζοντας τη δουλειά που ήδη έκανε με τα συμβόλαια των παικτών αλλά και το θέμα των μεταγραφών στο ρόστερ του κλαμπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα