Μαν. Γιουνάιτεντ: Αισιοδοξία παρά το χρέος!

Μαν. Γιουνάιτεντ: Αισιοδοξία παρά το χρέος!

Gazzetta team
Μαν. Γιουνάιτεντ: Αισιοδοξία παρά το χρέος!

bet365

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε δύσκολη θέση αναφορικά με το χρέος της, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον!

Στα 445,5 εκατομμύρια λίρες ανέρχεται το χρέος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Mundo Deportivo». Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, τόνισε πως ο σύλλογος εξακολουθεί να βρίσκεται στη μέση μιας πρωτόγνωρης κατάστασης, αν και αισιοδοξεί πως υπάρχει «φως στο τέλος του τούνελ». Παράλληλα, η διοίκηση της Μάντσεστερ ενημέρωσε ότι τα συνολικά έσοδα του συλλόγου αυξήθηκαν 2,6% τους τελευταίους τρεις μήνες του 2020, έχοντας δεχθεί βοήθεια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Τα χρήματα από τις μεταδόσεις, αυξήθηκαν κατά 68%, φτάνοντας τα 108,7 εκατομμύρια λίρες.

«Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το ποδόσφαιρο και για την κοινωνία γενικότερα. Έχουν περάσει σχεδόν 12 μήνες από την έναρξη της πανδημίας λόγω του κορονοϊού, όπου μας ζητήθηκε να κλείσουμε το Old Trafford στους φιλάθλους» τόνισε χαρακτηριστικά. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας στάθηκε και στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Στόχος μας είναι να προετοιμαστούμε για την επιστροφή του κόσμου. Η ταχεία επιτυχημένη διάθεση εμβολίων και το μειωμένο ποσοστό λοιμώξεων στο Ηνωμένο Βασίλειο μας κάνουν αισιόδοξους. Αρχικά αυτό θα γίνει με ποσοστό επί της χωρητικότητας, αλλά ελπίζουμε ότι μέχρι την επόμενη σεζόν θα είναι όλοι εκεί ξανά», κατέληξε ο Γούντγουορντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα