Η Αίγυπτος θέλει τον Σαλάχ κι ενημερώνει τη Λίβερπουλ!

Η Αίγυπτος θέλει τον Σαλάχ κι ενημερώνει τη Λίβερπουλ!

Gazzetta team
Η Αίγυπτος θέλει τον Σαλάχ κι ενημερώνει τη Λίβερπουλ!

bet365

Η Αίγυπτος επιβεβαίωσε πως θέλει τον Σαλάχ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα επικοινωνήσει με τη Λίβερπουλ μέσα στον Μάρτιο!

Ασχημα νέα για τη Λίβερπουλ, αφού εκτός απροόπτου ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας των Κόκκινων και λογικά και το ξεκίνημα της Premier League. Ο εκλέκτορας της Εθνικής Αιγύπτου U-23, Σάκλι Γκαρίμπο, ανακοίνωσε ότι έχει συμπεριλάβει τον Μοχάμεντ Σαλάχ στα πλάνα του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το επιβεβαίωσε η Αίγυπτος και μέσα στον Μάρτιο θα το ανακοινώσουν στη Λίβερπουλ. Θυμίζουμε, πως οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι και το ποδοσφαιρικό τουρνουά θα λάβει χώρα στο διάστημα 23 Ιουλίου – 8 Αυγούστου. Ο Σαλάχ, ο Ελ Σαραουί και δυο τερματοφύλακες θα είναι οι επιλογές του Γκαρίμπο για ηλικίες άνω των 23 ετών!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα