Novileague με Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς και Γκουντογκάν

Gazzetta team
Novileague με Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς και Γκουντογκάν

bet365

Η Novileague έχει πάρει.. φωτιά και την παράσταση κλέβει το ματς της απίθανης Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουλβς για την Premier League.

Ο αγώνας για τα μεγάλα έπαθλα της Novileague συνεχίζεται και από την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, μεταφερόμαστε Αγγλία και στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουλβς

Ο διαγωνισμός της Novibet μπαίνει στην 31η αγωνιστική του και πρέπει να σημειώσουμε πως στο τέλος του θα μοιράσει 1.000.000 ευρώ σε όποιον φτάσει τις 35 σωστές προβλέψεις στα σκορ (στις συνολικά 100 αγωνιστικές). Κάτι που σημαίνει πως προλαβαίνεις ακόμα και σήμερα να μπεις στο παιχνίδι.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάς πως υπάρχουν και τα 5 μίνι πρωταθλήματα (κάθε 20 αγωνιστικές) τα οποία δίνουν έξτρα 20.000 ευρώ (για τα σκορ) και 2.000 ευρώ (για τους σκόρερ).

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη για 27 (24 νίκες, 3 ισοπαλίες) σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Mάλιστα η ομάδα του Πεπ διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο φετινό πρωτάθλημα, με 16 τέρματα παθητικό σε 26 αγωνιστικές

Από την άλλη η Γουλβς απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 9/10 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις στην Premier League.

Πάμε λοιπόν στο ακριβές σκορ 3-0. Τώρα σχετικά με τον σκόρερ, θα επιλέξουμε τον εξαιρετικό, ποιοτικότατο και... καυτό απέναντι στα αντίπαλα δίχτυα τον τελευταίο καιρό, Ιλκάι Γκουντογκάν.

Στις βαθμολογίες, σε αυτή με τους σκόρερ, η πρώτη θέση έχει τρεις παίκτες με 7 σωστές επιλογές, ενώ στα σκορ 5 άτομα έχουν 4 σωστές επιλογές.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα