Μουρίνιο: «Ο Μπέιλ είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ στην Τότεναμ»

Μουρίνιο: «Ο Μπέιλ είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ στην Τότεναμ»

Κώστας Τόπας
Μουρίνιο: «Ο Μπέιλ είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ στην Τότεναμ»

bet365

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Μπέιλ πέτυχε δύο όμορφα γκολ στα δύο παιχνίδια με την Βόλφσμπεργκερ για τους «32» του Europa League, ωστόσο ακόμα δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του τόσο τους οπαδούς της Τότεναμ.

Παρ' όλα αυτά ο Ζοσέ Μουρίνιο εξακολουθεί να πιστεύει πως ο Ουαλός μεσοεπιθετικός είναι ευτυχισμένος στα «σπιρούνια», τονίζοντας πως έχει πολλά ακόμα να δώσει.

«Τελευταία είναι καλά. Φαίνεται ότι έχει αυτοπεποίθηση. Κατά την προπόνηση μπορείτε να δείτε ότι έχει την αυτοπεποίθησή του πίσω, με τον τρόπο που σουτάρει.

Είναι απλώς ένα ερώτημα πόσα λεπτά μπορεί να παίξει και πόσες ημέρες χρειάζεται να ανακάμψει μεταξύ των αγώνων. Φαίνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Θα μπορούσατε να το δείτε από το γκολ του την Τετάρτη. Ήταν ένα σουτ με αυτοπεποίθηση. Ένας παίκτης με φόβο ή αρνητικά συναισθήματα δεν θα είχε σουτάρει έτσι. Για να χτυπήσει την μπάλα με αυτόν τον τρόπο, νομίζω ότι αυτό το χτύπημα σημαίνει πολλά. Σημαίνει ελευθερία. Σημαίνει ελευθερία σε σχέση με το πνεύμα. Για αυτό πρέπει να είσαι σε καλή κατάσταση. Είναι στην καλύτερη κατάσταση από τότε που έφτασε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα