Ραούλ Χιμένες: «Όλα έπρεπε να τα κάνω αργά, με τάιζε η κοπέλα μου»!

Ραούλ Χιμένες: «Όλα έπρεπε να τα κάνω αργά, με τάιζε η κοπέλα μου»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ραούλ Χιμένες: «Όλα έπρεπε να τα κάνω αργά, με τάιζε η κοπέλα μου»!

bet365

Ο Ραούλ Χιμένες αναφέρει πόσο δύσκολες ήταν οι πρώτες μέρες που πέρασε μετά την επέμβαση στο κρανίο έπειτα από το χτύπημα που δέχθηκε από τον Νταβίντ Λουίζ σε ματς της Γουλβς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. «Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μόνος, η κοπέλα μου με τάιζε» ανέφερε!

Ο Ραούλ Χιμένες τον περασμένο Νοέμβρη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης των «λύκων» με τους «κανονιέρηδες» στο «Έμιρεϊτς» χτύπησε σε εναέρια μονομαχία με τον Νταβίντ Λουίζ.

Αμέσως τοποθετήθηκε σε φορείο κι αποχώρησε, ενώ, στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη η άμεση επέμβαση για το κάταγμα που διαγνώστηκε στο κρανίο του.

Ο Μεξικανός επιθετικός, τρεις μήνες μετά, ακόμα προσπαθεί να επανέλθει και να κάνει προπονήσεις σε χαλαρό ρυθμό, αφού αυτό που βίωσε ήταν κάτι πρωτόγνωρο, άκρως επικίνδυνο και πολύ δύσκολο.

Μιλώντας στο EstiloDF, ο Ραούλ Χιμένες τόνισε: «Δεν θυμάμαι ακριβώς τι συνέβη, όλα είναι θολά από εκείνη τη στιγμή. Θυμάμαι να ξυπνάω και να περπατάω στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση.

Ήταν δύσκολο να επιστρέψω στο σπίτι γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μόνος μου. Έπρεπε κάθε μου κίνηση να γίνει πολύ αργά, η κοπέλα μου με τάιζε γιατί δεν μπορούσα ούτε να τραφώ μόνος»!

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα