Ενοχλημένος ο Ντε Μπρόινε, «βλέπει» Μέσι πίσω από την (χαμηλή) πρόταση ανανέωσης της Σίτι!

Gazzetta team
Ενοχλημένος ο Ντε Μπρόινε, «βλέπει» Μέσι πίσω από την (χαμηλή) πρόταση ανανέωσης της Σίτι!

bet365

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε φέρεται ενοχλημένος από την πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, αφού θεωρεί ότι ο αγγλικός σύλλογος κάνει... οικονομίες για το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι.

Όλοι οι καλοί χωράνε; Ποδοσφαιρικά ίσως, οικονομικά δύσκολα. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, λοιπόν, φέρεται ενοχλημένος από την (χαμηλή κατά την άποψή του) πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, παίκτης – κλειδί στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, θεωρεί ότι οι Πολίτες του έχουν κάνει την συγκεκριμένη πρόταση γιατί... φυλάνε χρήματα για το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι!

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο Ντε Μπρόινε έχει παραπονεθεί σε συμπαίκτες του στην Εθνική Βελγίου ότι η πρόταση που του έχει κάνει η Σίτι είναι χαμηλότερη από τις αποδοχές που ήδη λαμβάνει.

Θεωρείται δεδομένο ότι, αργά ή γρήγορα, οι δύο πλευρές θα τα βρουν και ο Βέλγος μεσοεπιθετικός θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Σίτι (το τωρινό λήγει το 2013), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο 29χρονος Ντε Μπρόινε δεν θεωρεί ότι αξίζει μεγαλύτερης (οικονομικής) αναγνώρισης, με βάση την (σημαντικότατη) προσφορά του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα