Σακίρι: «Εχουμε κι εμείς κακές στιγμές, δεν είμαστε ρομπότ»

Σακίρι: «Εχουμε κι εμείς κακές στιγμές, δεν είμαστε ρομπότ»

Κώστας Τόπας
Σακίρι: «Εχουμε κι εμείς κακές στιγμές, δεν είμαστε ρομπότ»

bet365

Για τις κακές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει η Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν, κλήθηκε να μιλήσει ο Σερντάν Σακίρι.

Ο 29χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός, μιλώντας στη «Daily Mail» πριν το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, αναφέρθηκε στις πρόσφατες όχι καλές εμφανίσεις της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλοι έχουν κάποιες κακές στιγμές στο ποδόσφαιρο.

«Είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Premier League και στον κόσμο. Είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι και όχι ρομπότ, έχουμε μερικές φορές κακές στιγμές όταν δεν είμαστε τόσο καλοί και οι άλλες ομάδες γίνονται όλο και καλύτερες συνέχεια, κάτι το οποίο είναι επίσης ένα φυσιολογικό πράγμα στη ζωή. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν. Ο τίτλος του πρωταθλήματος είναι ακόμα ανοιχτός. Θα είναι ξεχωριστή σεζόν», ανέφερε αρχικά ενώ τα όνειρα του που έχει καταφέρει να εκπληρώσει δήλωσε:

«Μπορώ να πω ότι εκπλήρωσα τα όνειρά μου 200%. Δεν θα πω ότι εκπλήρωσα όλα περιθώρια μου, αλλά έχω δείξει πολλές φορές τι είδους δυνατότητες έχω. Είμαι 29. Μπορώ ακόμα να βελτιωθώ. Έδωσα 100% πάντα και αυτό που πέτυχα μέχρι τώρα είναι απίστευτο.Μπορούμε ακόμα να πετύχουμε πολλά πράγματα, αλλά μέχρι τώρα είμαι πραγματικά περήφανος για αυτά που πέτυχα. Έκανα τους γονείς μου και ολόκληρη την οικογένειά μου τόσο περήφανους μέχρι τώρα. Ελπίζω να μπορώ να τους κάνω πιο περήφανους. Φροντίζω την οικογένεια μου – αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή πριν από το ποδόσφαιρο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα