Μπόρνμουθ: Λάμπαρντ και Τέρι φαβορί για τον πάγκο της

Gazzetta team
Μπόρνμουθ: Λάμπαρντ και Τέρι φαβορί για τον πάγκο της

bet365

Η απόλυση του Τζέισον Τίνταλ από τη Μπόρνμουθ έχει φέρει στο προσκήνιο για τη διαδοχή του τους δύο πρώην συμπαίκτες-θρύλους στην Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ και Τζον Τέρι.

Δύο παλιόφιλοι με θρυλικό παρελθόν στο Νησί καιροφυλαχτούν για τη θέση του μόνιμου προπονητή στη Μπόρνμουθ. Φρανκ Λάμπαρντ και Τζον Τέρι φέρεται να είναι τα μεγάλα φαβορί για τη διαδοχή του Τζέισον Τίνταλ στα Κεράσια, ο οποίος απολύθηκε έπειτα από το αρνητικό σερί των πέντε αγώνων χωρίς νίκη.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο βοηθός του Ντιν Σμιθ στην Άστον Βίλα, Τζον Τέρι, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, με τον Φράνκι να ακολουθεί στην κούρσα μόλις λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της προπονητικής του θητείας στην Τσέλσι.

Προς το παρόν, χρέη υπηρεσιακού τεχνικού έχει αναλάβει ο άλλοτε συμπαίκτης τους στην εθνική Αγγλίας, Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, ο οποίος, φυσικά, έχει τις δικές του πιθανότητες να πείσει τους ανθρώπους του συλλόγου να τον διατηρήσουν ως μόνιμο τεχνικό και μετά το τέλος της σεζόν.

Σημειώνεται ότι η Μπόρνμουθ βρίσκεται στην 6η θέση της Championship με 42 βαθμούς και στοχεύει σε μία θέση των play-offs ανόδου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα