Κλοπ: «Δεν θα ξαναπαίξει φέτος ο Φαν Ντάικ» (vid)

Κλοπ: «Δεν θα ξαναπαίξει φέτος ο Φαν Ντάικ» (vid)

Gazzetta team
Κλοπ: «Δεν θα ξαναπαίξει φέτος ο Φαν Ντάικ» (vid)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι είναι απίθανο να μπορέσει ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ να αγωνιστεί στη φετινή σεζόν με την Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ προχώρησε στην απόκτηση των Οζάν Καμπάκ και Μπεν Ντέιβις για το κέντρο της άμυνας, μετά την πολύ άσχημη είδηση της απώλειας του Τζόελ Μάτιπ μέχρι το τέλος της περιόδου.

Εκτός από τον Μάτιπ, βεβαίως, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ από τα μέσα Οκτωβρίου, όταν υπέστη ρήξη χιαστού στο γόνατο, σε ντέρμπι με την Έβερτον.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας ρωτήθηκε αν ο Ολλανδός αμυντικός θα συμπεριληφθεί στην ομάδα που θα δηλώσει η Λίβερπουλ στην Premier League μέσα στην εβδομάδα, αλλά ο Κλοπ εμφανίστηκε (ρεαλιστικά) απαισιόδοξος.

«Κανείς, ούτε γιατρός, ούτε κανένας άλλος δεν μου έχει πει ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξει και πάλι ο Βέρτζιλ αυτή την σεζόν» αποκάλυψε ο Κλοπ, προσθέτοντας ότι «δεν θέλω να πω ότι είναι εντελώς αδύνατο, αλλά δεν είναι πιθανό».

Ο Γερμανός, ο οποίος πιθανότατα θα διατηρήσει τον Φαν Ντάικ στην λίστα του Champions League, αλλά μόνο για την... τιμή των όπλων, επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «αν είναι στην λίστα, θα είναι μόνο επειδή ελπίζουμε σε κάτι σαν θαύμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβερπουλ: Ποτέ ξανά τέτοια ζημιά στην άμυνα με τόσους τραυματίες!

Λίβερπουλ: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μάτιπ! (pic)

Αποθέωσε Καμπάκ ο Κλοπ: «Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα»

Όταν ο Μπεν Ντέιβις «έκραζε» το Λίβερπουλ (pic)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα