Μουρίνιο: «Ο Λάμπαρντ είναι σημαντικό άτομο για την καριέρα μου» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Ο Λάμπαρντ είναι σημαντικό άτομο για την καριέρα μου» (vid)

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν στεναχωρήθηκε για τον Λάμπαρντ μόνο ως συνάδελφος, αλλά και ως ένας άνθρωπος που θεωρεί τον θρύλο της Τσέλσι ένα πολύ σημαντικό άτομο για την καριέρα του έπειτα απ' όσα έχουν περάσει και καταφέρει μαζί στους «μπλε» του Λονδίνου.

Ο τεχνικός της Τότεναμ λίγο μετά το 4-1 επί της Γουίκομ και την πρόκριση των «σπιρουνιών» στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας όπου θα κοντραριστούν με την Έβερτον, τοποθετήθηκε για την απόλυση του «Φράνκι» από τον πάγκο της Τσέλσι και είχε να πει:

«Πάντοτε είναι στενάχωρο όταν συμβαίνει αυτό σε έναν συνάδελφο, όμως, ο Λάμπαρντ δεν είναι απλός συνάδελφος, αλλά και ένα πολύ σημαντικό άτομο στην καριέρα μου.

Αυτή όμως είναι η βαρβαρότητα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αυτού του επιπέδου. Όταν είσαι προπονητής καλείσαι να συμβιβαστείς πως αργά ή γρήγορα θα έρθει αυτή η μέρα...».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα